Telefoane de colectie pe internet - cat te costa azi sa cumperi un Motorola vechi

Telefoane de colectie pe internet - cat te costa azi sa cumperi un Motorola vechi

Telefonul permitea trimiterea de mesaje SMS, avea doar 88 de grame si puteai retine 100 de numere in agenda. Am descoperit un Motorola StarTAC 130 din 1998 de vanzare pe un site de anunturi, care costa doar 300 de lei.

acum 58 luni (7 Jun 2015)

Acesta este primul episod dintr-o serie care vrea sa redescopere telefoanele vechi, care ne-au marcat copilaria. Cele mai revultionare aveau atunci clapeta, 100 de numere in agenda si un ecran monocrom, cum ar fi Motorola Star Tac sau altele. 60 de milioane de unitati au fost vandute, iar noi am gasit cateva la vanzare in Romania.

Telefonul permitea trimiterea de mesaje SMS, avea doar 88 de grame si puteai retine 100 de numere in agenda.

Am descoperit un Motorola StarTAC 130 din 1998 de vanzare pe un site de anunturi, care costa doar 300 de lei. Telefonul e functional, la fel ca si acesta pe care l-am descoperit la acest pret. Surprinzator, daca puneti o cartela GSM si aveti incarcatorul original (pe vremea aceea telefoanele aveau incarcatoare proprii) puteti sa-l folositi ca un telefon de adevarat hipster.

Daca vreti ceva si mai vintage, am descoperit un Motorola StarTAC 70 gri, la doar 200 de lei, care inca functioneaza.

Pentru telefoanele care au bateria distrusa, pretul scade, pana la 100 de lei, cum e cazul acestui model, care are culoarea mahon, o editie cu adevarat speciala.

Colectionarii vor aprecia si cele doua telefoane mobile DanCall HP 1101 Logic, produse si vandute in Danemarca in 1992. Costa 100 de lei, dar nu mai pornesc si nu au incarcatoare.

Cu toate acestea, este printre primele telefoane mobile care au aparut la noi in tara, dupa 1990. Telefonul sau T10, cu clapeta, a trecut prin buzunarele multor romani, designul ergonomic faptul ca era foarte usor si mic, facandu-l foarte dorit la un moment dat.

Un asemenea telefon costa 220 de lei si poate fi achizitionat cu o carcasa albastra. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro