Tehnocrati versus "dinozauri". Cine sunt oamenii din Guvernul Ciolos care au raspuns atacurilor lansate de politicieni

Tehnocrati versus

Tehnocratii din echipa lui Dacian Ciolos au ajuns la saturatie si, in urma ultimelor critici venite din partea unor politicieni din PSD sau din anturajul fostului presedinte Traian Basescu, au contratacat prin iesiri in care le-au sugerat politicienilor ca sunt buni doar pentru platourile de televiziune, nu si pentru a guverna o tara. Limbajul lui Ponta Fostul prim-ministru Victor Ponta reactionat de indata si a afirmat ca echipa Ciolos incepe sa caute vinovati pentru propriile esecuri si pentru a masca faptul ca este un Guvern format din "urechisti, functionari de mana a saptea de la Bruxelles, navetisti, oengisti agresivi fosti lefegii ai lui Soros".

acum 52 luni (24 Jun 2016)

Tehnocratii din echipa lui Dacian Ciolos au ajuns la saturatie si, in urma ultimelor critici venite din partea unor politicieni din PSD sau din anturajul fostului presedinte Traian Basescu, au contratacat prin iesiri in care le-au sugerat politicienilor ca sunt buni doar pentru platourile de televiziune, nu si pentru a guverna o tara.

In scrisoarea deschisa Ghinea a enumerat problemele lasate de fosta guvernare si a punctat ca echipa Ciolos a gresit pentru ca nu a raspuns atacurilor.

Rand pe rand, Ghinea a subliniat ca guvernarea Ponta si-a batut joc de micii fermieri, "actionand doar interesul marilor agricultori" prin modul cum a fost dezvoltat Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR), faptul ca fostii ministri ai Fondurilor Europene au neglijat pregatirea absortiei sau ca au tergiversat inceperea lucrarilor la austostrada Sibiu-Pitesti. "Domnule Ponta, a te durea in cot de romani inseamna sa acaparezi sistemul informatic al tarii, sa-l folosesti in interesul personal, sa incurci si sa umilesti cetatenii punandu-i pe drumuri de la o institutie a statului la alta. In procesul de debirocratizare inceput de Guvernul Ciolos ne-am lovit des de sisteme informatice prost croite, ineficiente si scumpe, dar mai ales incapabile sa comunice unele cu altele.

Limbajul lui Ponta

Fostul prim-ministru Victor Ponta reactionat de indata si a afirmat ca echipa Ciolos incepe sa caute vinovati pentru propriile esecuri si pentru a masca faptul ca este un Guvern format din "urechisti, functionari de mana a saptea de la Bruxelles, navetisti, oengisti agresivi fosti lefegii ai lui Soros".

"Iata ca

, sau al

sau

etc se pregateste sa iasa din scena in modul cel mai jalnic posibil fiind evident ca nu sunt in stare de nimic si ca rezultatele lor pana la sfarsitul anului vor fi dezastruoase, s-au hotarat la spartul targului sa gaseasca vinovati pentru ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro