Tehnici de vanzare folosite de tour- operatorii spanioli: jocuri sexuale si petreceri unde "femeile nu au scapare"

Dupa scandalul de anul trecut, autoritatile din Mallorca si Oficiul National de Turism al Spaniei au demarat o campanie de spalare a imaginii statiunii Magaluf, in care anuntau ca se vor investi peste 500.000 de euro, din dorinta de a promova un turism responsabil si sigur mai ales pentru tinerii care vin sa se distreze aici, dar si pentru a asigura familistii ca isi pot petrece linistiti vacantele, urmare a masurilor luate de politie pentru a tempera petrecerile organizate de cluburile din zona.

acum 63 luni (12 May 2015)

Ziarul spaniol "El Mundo" a publicat un articol despre practicile folosite de operatorii turistici din controversata statiune Magaluf, din Mallorca, vestita pentru petrecerile dezmatate, inecate in alcool si condimentate cu concursuri sexuale. Astfel, tour-operatorii sunt sfatuiti sa le spuna clientilor barbati, pentru a-i convinge sa rezerve bilete pentru petreceri organizate pe vase de croaziera, ca "femeile nu au scapare" in timpul celor trei ore cat dureaza petrecerea, astfel incat "sexul este garantat", la fel si organizarea de jocuri cu tematica sexuala sau ca "oamenii fac sex la bordul vaselor in fiecare saptamana".

In timpul tururilor numite "bar crawl", care presupun ca grupuri de turisti sa bea intreaga noapte mergand din bar in bar, DJ-ii sunt sfatuiti sa incinga atmosfera cu afirmatii de genul "toaletele sunt numai pentru sex", in timp ce clientii sunt atrasi sa cumpere bilete la astfel de evenimente cu promisiunea ca bautura este gratuita, fara a oferi prea multe detalii. FOTO

Printre tehnicile de vanzare se numara si insotirea potentialului client pana la camera de hotel, daca a fost abordat pe strada sau pe plaja si sustine ca nu are bani la el, pentru a vinde cat mai multe bilete.

Anul trecut, statiunea Magaluf a fost implicata intr-un scandal relatat pe larg in presa interntionala, dupa ce o inregistrare video cu o fata de 18 ani din Irlanda de Nord, surprinsa in timp ce le face sex oral, intr-un bar, mai multor barbati, in timpul unui concurs sexual cunoscut drept "mamading", a devenit virala pe Internet. La acel moment, barul cu pricina a fost inchis, dar se pare ca agentiile de turism locale isi vad in continuare de treaba, noteaza Daily Mail.

Dupa scandalul de anul trecut, autoritatile din Mallorca si Oficiul National de Turism al Spaniei au demarat o campanie de spalare a imaginii statiunii Magaluf, in care anuntau ca se vor investi peste 500.00... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro