Tehnici de tratament naturiste pentru depresia de iarna. Ce este asa-numita "happy-food", mancarea ce te face fericit

Tehnici de tratament naturiste pentru depresia de iarna. Ce este asa-numita

Si exercitiile fizice de orice fel- de la sport si dans pana la fitness-fac minuni in redresarea starii de spirit. O metoda inedita de combatere a depresiei de iarna, este in opinia fitoterapeutului Florina Mihailescu, consumul alimentelor de care aveti nevoie: "Recomand asa numita "happy-food" - mancarea care te face fericit.

acum 89 luni (21 Jan 2017)

Solutia nu consta in administrarea de medicamente pentru calmare sau vitamine luate in exces, ci in imbinarea unor activitati benefice organismului alaturi de o stare de spirit la cote inalte.

Desi depresia de iarna este tratabila prin vizite la psihologi, terapeuti si cabinete specializate in astfel de tulburari, sunt numeroase metode prin care va puteti pune pe picioare singuri.

Specialistii recomanda si asa-numita "happy-food"

Plimbarile zilnice sunt si ele de mare ajutor in combaterea depresiei de iarna.

Si exercitiile fizice de orice fel- de la sport si dans pana la fitness-fac minuni in redresarea starii de spirit. Prin practicarea frecventa a sporturilor, in special a celor care va antreneaza intregul corp si ritmul cardiac, se mareste cantitatea de endorfine eliberate de creier, ceea ce va face sa va simtiti mai bine.

O metoda inedita de combatere a depresiei de iarna, este in opinia fitoterapeutului Florina Mihailescu, consumul alimentelor de care aveti nevoie: "Recomand asa numita "happy-food" - mancarea care te face fericit. De la ciocolata la ardei iuti, sucurile naturale (mere, morcovi, portocale, mango), banane si alte alimente bogate in grasimi si zaharuri, incercati produse care va energizeaza si va ridica moralul aflat in scadere". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro