Tehnici de masaj erotic: ghid practic al extazului senzual

Tehnici de masaj erotic: ghid practic al extazului senzual

Masajul si atingerea erotica acceseaza partea stanga a creierului, care este mai intuitiva si artistica, in timp ce emisfera dreapta este analitica si logica. Cand tu si partenerul tau doriti sa faceti dragoste, masajul constituie un preambul ideal, pentru ca va ajuta nu doar sa va relaxati si sa lasati in urma grijile de zi cu zi, dar va face sa va simtiti iubiti si mai receptivi la atingerile mai intime.

acum 28 luni (20 Feb 2018)

Masajul si atingerea erotica acceseaza partea stanga a creierului, care este mai intuitiva si artistica, in timp ce emisfera dreapta este analitica si logica. Emisfera stanga este cea care va va ghida in taramul fericirii profunde si constiintei extinse. Jocurile erotice va ofera o sansa de a atinge acest potential, adeseori neglijat, prin deblocarea imaginatiei, ceea ce stimuleaza puternic creativitatea, atat pe terenul senzualitatii, cat si in intreg spatiul existentei, in general.

Introduceti unele aspecte ale acestor jocuri in campul masajului vostru si extindeti-va repertoriul - nu doar veti experimenta o stare mai mare de bine, dar mai ales nu va veti plictisi niciodata. Jocurile erotice pot edifica sentimentul de incredere intre voi, aducand in viata intima, fie ca e vorba de o relatie stabila sau una noua, elemente de ludic, elementar si culoare.

Cand tu si partenerul tau doriti sa faceti dragoste, masajul constituie un preambul ideal, pentru ca va ajuta nu doar sa va relaxati si sa lasati in urma grijile de zi cu zi, dar va face sa va simtiti iubiti si mai receptivi la atingerile mai intime. Tehnici de masaj erotic

Aceste atingeri intime sunt concepute pentru a-ti stimula si mentine partenerul intr-o stare de excitare, relaxat, dar totusi integral implicat si doritor de atingeri in continuare. Foloseste aceste manevre la sfarsitul unui masaj corporal complet, pentru a-ti comunica sentimentele si, poate, pentru a trece la a face dragoste. Aplicand miscari diferite, receptorii din piele vor fi luati prin surprindere, sensibilitatea se mareste si sunt trezite raspunsuri erotice.

Suge fiecare deget, pe rand, incet si seducator. Maseaza-i partea din fata a coapselor, apoi cea din interior, zona pubiana si partea inferioara a abdomenului. Alterneaza intre o mangaiere blanda cu varful degetelor si un masaj ferm, care deplaseaza pielea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro