Tehnica simpla care te ajuta sa scapi de celulita fara efort in doar o luna

Tehnica simpla care te ajuta sa scapi de celulita fara efort in doar o luna

Baie cu sare de mare o data pe saptamana Umpleti cada cu aba calda (43 de grade Celsius) si adaugati 200-500 de grame de sare de mare. Puteti incerca unele dintre cele mai bune retete - o cana de sare de mare si 1/4 cana de ulei de masline sau o cana de cafea macainata si o cana de zahar sau sare si cateva picaturi de ulei de masline. Un plan de antrenament aplicat de 4-5 ori pe saptamana, timp de 40 de minute Cea mai eficienta modalitate de combatere a celulitei este de a combina o dieta sanatoasa cu exercitii fizice.

acum 64 luni (11 Aug 2017)

Celulita, care apare pe coapse, fese si abdomen, afecteaza atat persoanele cu un stil de viata sanatos, cat si pe cele sedentare. Bright Side propune o astfel de metoda, care dureaza aproximativ o ora pe zi, iar rezultatul obtinut dupa o luna poate fi de-a dreptul impresionant.

Baie cu sare de mare o data pe saptamana

Umpleti cada cu aba calda (43 de grade Celsius) si adaugati 200-500 de grame de sare de mare. Este recomandat sa stati in apa in jur de 15-20 de minute sau mai putin daca simtiti ca vi se irita pielea.

Scrub organic de doua ori pe saptamana

Scruburile exfoliante naturale pot imbunatati circulatia sangelui si ofera pielii un aspect neted si sanatos. Puteti incerca unele dintre cele mai bune retete - o cana de sare de mare si 1/4 cana de ulei de masline sau o cana de cafea macainata si o cana de zahar sau sare si cateva picaturi de ulei de masline. Dupa ce va incalziti putin pielea, aplicati continutul si masati zonele folosind miscari circulare de jos in sus. Puteti aplica aceasta tehnica de doua ori pe saptamana, timp de 10 minute, in timp ce va aflati in dus sau la sauna.

Un plan de antrenament aplicat de 4-5 ori pe saptamana, timp de 40 de minute

Cea mai eficienta modalitate de combatere a celulitei este de a combina o dieta sanatoasa cu exercitii fizice. Incepeti cu un program care sa includa exercitii cardiovasculare si de rezistenta, care sa vizeze abdomenul, fesele si picioarele. De asemenea, puteti incerca antrenamentele la domiciliu: unul dintre cele mai eficiente sase exercitii este:

Puneti-va mainile pe podea si luati aceeasi pozitie ca si cand faceti flotari.

Ulei de masline si ulei de peste in fiecare dimineata

Uleiul de masline si uleiul de peste sunt bogate in acizi grasi nesaturati, care ajuta organismul sa regleze metabolismul lipidic... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro