Tehnica secreta a stilistilor pentru vara 2016, inspirata de felul in care soarele decoloreaza parul bebelusilor

Tehnica secreta a stilistilor pentru vara 2016, inspirata de felul in care soarele decoloreaza parul bebelusilor

Nu doar moda se schimba in fiecare an, ci si tendintele in materie de coafuri, sustinute de tehnici complexe de vopsire si imbinare a culorilor. Negru albastrui si negru violet au iesit din tendinte Stilistii au sfaturi de culori la moda in 2016 si pentru persoanele care prefera nuantele inchise sau pentru care nuantele de blond pot reprezenta un "dezastru stilistic", cum este cazul persoanelor creole.

acum 96 luni (23 May 2016)

Nu doar moda se schimba in fiecare an, ci si tendintele in materie de coafuri, sustinute de tehnici complexe de vopsire si imbinare a culorilor. Dorinta de natural si efecte subtile, dar cu rezultate spectaculoase ii fac pe hairstylistii internationali sa perfectioneze metode, tehnici si culori inedite. Este perfecta pentru parul fin, lipsit de volum si confera vibratie si dinamism", ne-a spus Ramona Radulescu, stilist international din Ploiesti care ia "pulsul" modei participand la evenimentele de profil din Europa.

Efectul de "par de bebelus" este obtinut prin doua tehnici, Ecaille si Strobing, primul desemnand combinatia a trei nuante apropiate de vopsea pe lungimea parulului, rezultand un efect vibrant al suvitelor. La randul sau, "Strobingul" presupune aplicarea de nuante mai deschise pe zone atinse in mod natural de lumina soarelui.

Butterfly blonde si roz cuart

Cele doua tehnici sunt cele mai potrivite pentru parul deschis la culoare sau persoanelor cu par inchis la culoare, dar cu ten deschis, si care vor sa faca trecerea spre blond. In cazul blondului, tonurilor aurii li se adauga reflexii roz, culoarea piersicii si caramel", spune Ramona care recomanda persoanelor cu ochi caprui, de exemplu, nuantele denumite "butterfly blonde", un tip de culoare in care galbenul are nuante de bej.

Roz-cuart este una dintre culorile anului in 2016 FOTO jcinstitute.com

Si tot in cazul persoanelor care isi vopsesc parul in nuante deschise, culoarea anului 2016 este roz-cuart, trend conturat inca din 2015 de vedetele care si-au vopsit parul in culorile curcubeului.

Negru albastrui si negru violet au iesit din tendinte

Stilistii au sfaturi de culori la moda in 2016 si pentru persoanele care prefera nuantele inchise sau pentru care nuantele de blond pot reprezenta un "dezastru stilistic", cum este cazul persoanelor c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro