Tehnica recomandata de medici prin care poti adormi in mai putin de un minut

Tehnica recomandata de medici prin care poti adormi in mai putin de un minut

Un studiu realizat de Universitatea Surrey din Marea Britanie a constatat ca doar o saptamana de somn inadecvat poate duce la schimbari la nivelul a 700 de gene din corpul uman.

acum 38 luni (21 Mar 2017)

Un studiu realizat de Universitatea Surrey din Marea Britanie a constatat ca doar o saptamana de somn inadecvat poate duce la schimbari la nivelul a 700 de gene din corpul uman. Deficitul de somn poate duce la probleme de sanatate cronice, cum ar fi hipertensiunea arteriala, obezitatea, anxietatea, depresia, boli de inima sau cancer, scrie powerofpositivity.com.

In timp ce eliberarea mintii de ganduri poate parea o sarcina dificila, Dr. Andrew Weil recomanda o tehnica de respiratie simpla care ajuta la inducerea starii de relaxare. Pasii pentru efectuarea exercitiului de respiratie: In primul rand, asigurati-va ca aveti postura potrivita care sa va permita o respiratie profunda.

S-ar putea sa dureze cateva nopti de practica pentru ca exercitiul sa functioneze. Ideea principala este sa va concentrati pe respiratie si sa eliberati toate gandurile care va apar in minte. Tehnica functioneaza pentru ca va permite sa aveti control asupra respiratiei, ceea ce va face automat sa va simtiti mai relaxat, crescandu-va nivelul de oxigen din corp.

Oamenii de stiinta sunt de parere ca exercitiul reduce stresul, anxietatea si inlatura gandurile care elimina somnul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro