Tehnica japoneza pentru depasirea lenei: cum sa iti atingi obiectivele prin iesirea din zona de confort

Tehnica japoneza pentru depasirea lenei: cum sa iti atingi obiectivele prin iesirea din zona de confort

Una din cele mai grele lupte pe care le duc oamenii zilnic este iesirea din zona de confort. Pentru a depasi lenea, japonezii folosesc tehnica Kaizen, care ii ajuta sa isi atinga mai usor obiectivele: Tehnica "un minut" In cultura japoneza exista practica Kaizen, care include ideea conform careia o persoana ar trebui sa lucreze un minut in fiecare zi pentru atingerea obiectivelor.

acum 66 luni (20 Mar 2017)

Una din cele mai grele lupte pe care le duc oamenii zilnic este iesirea din zona de confort. Setam un obiectiv, dar il amanam de fiecare data cand ar trebui sa ne apucam de treaba. Conform cercetatorilor, aceasta este doar o reactie la incercarea oamenilor de a face prea mult, prea repede si cat mai bine, care ne imbolnaveste cu frica de responsabilitate, scrie upliftconnect.com.

Pentru a depasi lenea, japonezii folosesc tehnica Kaizen, care ii ajuta sa isi atinga mai usor obiectivele: Tehnica "un minut"

In cultura japoneza exista practica Kaizen, care include ideea conform careia o persoana ar trebui sa lucreze un minut in fiecare zi pentru atingerea obiectivelor. In functie de obiectivul stabilit, ne setam 30 de minute sau mai mult, timp pe care il dedicam strict atingerii obiectivului stabilit. Este important sa depasesti lipsa de incredere in propriile abilitati si sa depui eforturile necesare pentru a te autodepasi. Sarbatoreste fiecare pas pe care il faci

Ai nevoie sa experimentezi sentimentul de victorie pentru a merge mai departe. Atunci cand te simti multumint de ceea ce faci, vei incepe treptat sa cresti cantitatea de timp dedicata atingerii obiectivului stabilit. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro