TechFest, primul festival din Transilvania dedicat tehnologiei, revine la Cluj

TechFest, primul festival din Transilvania dedicat tehnologiei, revine la Cluj

"Anul trecut, la prima editie a TechFest, am constatat un grad ridicat de interes pentru tehnologie, inovatie si IT atat din partea comunitatii tech a regiunii, cat si a publicului larg.

acum 76 luni (21 Oct 2017)

"Anul trecut, la prima editie a TechFest, am constatat un grad ridicat de interes pentru tehnologie, inovatie si IT atat din partea comunitatii tech a regiunii, cat si a publicului larg. Clujul ramane centrul festivalului si ne dorim ca prin evenimentele pregatite aici sa contribuim la coagularea comunitatii tech si la dezvoltarea Clujului ca hub tehnologic regional", a declarat Cristian Dascalu, din partea organizatorilor TechFest, in cadrul conferintei de presa de prezentare a editiei 2017. In cadrul festivalului vor avea loc evenimente dedicate comunitatii tech a Clujului, cu vizite la companii, ateliere specializate si o serie de prezentari de tip TED din zona IT.

La editia din acest an se va discuta si despre evolutia digitalizarii administratiei publice la Smart City Forum, iar cei la inceput de drum vor putea afla mai multe de la mentori si investitorii adusi de Transilvania Demo Day. Impatimitii jocurilor pe calculator vor avea un moment dedicat lor - Gaming Night, iar o expozitie cu cele mai noi gadgeturi si obiecte inteligente va fi deschisa publicului larg timp de trei zile, in perioada 3-5 noiembrie, la Iulius Mall. Prima editie a TechFest a avut loc in noiembrie 2016 la Cluj si a adunat mii de participanti la evenimentele adresate programatorilor, antreprenorilor si managerilor din domeniul IT, dar si la ExpoTech de la Iulius Mall Cluj. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro