TechFest, primul festival al tehnologiei. "Viziunea noastra pentru 2020 este ca orasul Cluj-Napoca sa devina hub-ul tehnologic al Europei de Est"

TechFest, primul festival al tehnologiei.

In cele zece zile vor cuprinde manifestari precum: 50 de standuri expozitionale cu cele mai noi gadget-uri, 40 de companii care-si deschid portile, 3 sesiuni de "start-up pitch", doua zile de ateliere, un mega-hackathon, Gala premiilor industriei, lansari de produse, o conferinta de coding.

acum 44 luni (24 Sep 2016)

Organizatorii Techfest anunta ca din 11 isi pana-n 20 noiembrie, orasul de pe Somes gazduieste prima editie a Cluj Technology Festival, un eveniment ce va aduce in acelasi loc companii, antreprenori si programatori.

In cele zece zile vor cuprinde manifestari precum: 50 de standuri expozitionale cu cele mai noi gadget-uri, 40 de companii care-si deschid portile, 3 sesiuni de "start-up pitch", doua zile de ateliere, un mega-hackathon, Gala premiilor industriei, lansari de produse, o conferinta de coding. Accesul publicului este liber, mai putin la MegaHack, TechTalks si Transylvania Demo Day."TechFest este un eveniment-umbrela, care isi propune sa-i aduca impreuna pe toti cei pasionati de tehnologie si inovatie, fie ca vorbim de aplicatii de conectivitate, solutii inteligente de business, realitate virtuala, roboti sau inteligenta artificiala. Inca de la prima editie tintim sa fim cel mai complex eveniment de acest gen din regiune si suntem convinsi ca in cativa ani TechFest va pune Clujul pe harta mondiala a manifestarilor dedicate tehnologiei.

Festivalul incepe vineri, 11 noiembrie, cu trei zile de Transylvania MegaHack, care promite a fi cel mai mare hackathon din Europa Centrala si de Est.

Luni si marti, 14-15 noiembrie - Technology Days, unde aproximativ 40 de companii isi deschid portile pentru toti cei interesati, in cadrul celei mai mari manifestari de acest gen.

16 si 17 noiembrie - Cluj Tech Talks, o serie de conferinte specializate organizate cu sprijinul partenerilor de la Cluj Java Scripters, CodeCamp si IT Camp.

"TechFest continua pana in 20 noiembrie cu expozitia tehnologica din zona centrala a Iulius Mall, care va include cele mai noi gadget-uri tehnologice, roboti, jocuri si masini electrice, precum si prezentari de produse. Seara de 18 noiembrie este rezervata unei mega-petreceri tech: 404 Party, iar in data de 19 noiembrie are loc conferinta Code Camp, ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro