Teatrul de Opera si Balet "Oleg Danovski" pleaca in turneu in tara

Teatrul National de Opera si Balet "Oleg Danovski" Constanta si Asociatia Culturala SpectacolArt, organizeaza in perioada 09.03.-11.03.2015 un turneu in tara cu spectacolul de balet "Lacul Lebedelor" de P. Cei care doresc sa-l ajute pe Bogdan Nicula pot face donatii in conturile deschise pe numele mamei acestuia, Stela Nicula: BRD Groupe Societe Generale Titular Stela Nicula Cont in lei: RO27BRDE441SV25065844410 Cont in euro: RO55BRDE441SV25286444410 Swiftcode: BRDEROBU Bic code: BRDE Bogdan George Nicula este absolvent al Liceului de Coregrafie ,,Floria Capsali" din Bucuresti si a urmat cursurile Universitatii Nationale de Teatru si Film ,,I.L.

acum 56 luni (6 Mar 2015)

Teatrul National de Opera si Balet "Oleg Danovski" Constanta si Asociatia Culturala SpectacolArt, organizeaza in perioada 09.03.-11.03.2015 un turneu in tara cu spectacolul de balet "Lacul Lebedelor" de P. Biletele se gasesc la casele de bilete a salilor de spectacole. Spectacolul se bucura de coregrafia maestrului Mihai Babuska, asistat de Corina Dumitrescu si Monica Chereches si de scenografia semnata Adriana Urmuzescu.

Prin motto-ul "Arta poate fi salvata doar prin salvarea celor care o fac o posibila", Teatrul National de Opera si Balet "Oleg Danovski" din Constanta si Asociatia Culturala SpectacolArt din Bucuresti sprijina si campania umanitara dedicata lui Bogdan George Nicula, balerinul care la numai 35 de ani sufera de o cumplita boala. In luna decembrie 2014, el a descoperit ca sufera de Scleroza laterala amiotrofica (ASL), o boala de tip neurologic care afecteaza functiile vitale. Starea lui este destul de grava, boala avansand de patru ori mai repede decat in mod normal, iar in acest moment este imobilizat, miscarea membrelor fiind aproape imperceptibila.

Pentru Bogdan exista o sansa minima, printr-un tratament adecvat si daca va putea face fata drumului catre Thailanda, exista posibilitatea unui transplant de celule stem. Costul deplasarii cu o aeronava special echipata pentru aceasta situatie si al interventiei este de cel putin 50.000 de euro.

Cei care doresc sa-l ajute pe Bogdan Nicula pot face donatii in conturile deschise pe numele mamei acestuia, Stela Nicula:

BRD Groupe Societe Generale

Titular Stela Nicula

Cont in lei: RO27BRDE441SV25065844410

Cont in euro: RO55BRDE441SV25286444410

Swiftcode: BRDEROBU

Bic code: BRDE

Bogdan George Nicula este absolvent al Liceului de Coregrafie ,,Floria Capsali" din Bucuresti si a urmat cursurile Universitatii Nationale de Teatru si Film ,,I.L. Dupa terminarea liceului, a fost angajat la Teatrul de Balet "Oleg Danovski" din C... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro