Te scoate din minti: Cum a stricat piata o ROSCATA ametitoare | GALERIE FOTO

Te scoate din minti: Cum a stricat piata o ROSCATA ametitoare | GALERIE FOTO

Chapman, considerata una dintre cele mai sexy spioane ale zilelor noastre, a luat sub aripa sa mai multi designeri rusi, recrutati direct din facultate, lansand o linie vestimentara de succes, gratie notorietatii sale, dar si unei idei complet originale, "care te scoate din minti" dupa cum au declarat analistii.

acum 107 luni (14 Dec 2014)

Castigandu-si porecla de "spioana sexy", dupa ce a fost expulzata din SUA, in 2010.

Conform Daily Mail, Anna Chapman, roscata de peste 30 de ani, casatorita in trecut cu un britanic, a lansat nu demult o linie vestimentara de haine casual. Chapman, considerata una dintre cele mai sexy spioane ale zilelor noastre, a luat sub aripa sa mai multi designeri rusi, recrutati direct din facultate, lansand o linie vestimentara de succes, gratie notorietatii sale, dar si unei idei complet originale, "care te scoate din minti" dupa cum au declarat analistii.

"Femeile trebuie sa aiba tinute menite...sa le imbrace atat in oras, cat si in gradina din spatele casei", spune Anna. Piesa de rezistenta insa, cea care i-a facut pe critici sa exclame ca "Anna te scoate din minti", o constituie gentile in forma unor carti semnate de mari scriitori rusi! ... Citeste intreg articolul pe evz.ro