Te iubeste sau nu? Cum se comporta barbatii indragostiti, in functie de zodie

Te iubeste sau nu? Cum se comporta barbatii indragostiti, in functie de zodie

Gemeni O femeie isi poate da seama imediat daca un barbat in zodia Gemeni o place, pentru ca acesta o va urmari literalmente peste tot.

acum 56 luni (24 Sep 2014)

Berbec Cand un barbat Berbec se indragosteste, el nu se gandeste la nimic si vrea cu orice pret sa cucereasca inima unei femei. In acest sens, el ii face de zi de zi cadouri, cum ar fi flori si parfumuri si o complimenteaza constant.

Taur Barbatul Taur nu stie cum sa-si arate sentimentele lor, astfel incat se bazeaza ca femeia pe care o place sa faca ea primii pasi. Oamenii nascuti in acest semn zodiacal sunt traditionalisti si daca vor sa impresioneze o femeie, o invita la cinema sau la teatru, scrie Bewoman.

Gemeni O femeie isi poate da seama imediat daca un barbat in zodia Gemeni o place, pentru ca acesta o va urmari literalmente peste tot. Atunci cand veti incepe sa-l vedeti in magazinul unde mergeti si dvs, la sala de sport sau in restaurantul dvs preferat, inseamna ca acest om este indragostit de dvs.

Leu Reprezentantii Leului se indragostesc foarte repede si isi arata in mod clar sentimentele sale pentru femeia pe care o iubeste. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro