Te consideri inteligent? Iti poti testa IQ-ul: testul dureaza 15 minute si contine 25 de intrebari

Te consideri inteligent? Iti poti testa IQ-ul: testul dureaza 15 minute si contine 25 de intrebari

Candidatii sunt invitati sa-si valideze inteligenta printr-un test standardizat, administrat de un proctor acreditat Mensa, cu rezultat recunoscut international. Mensa Romania, fondata in 1991, este afiliata Mensa International cu statut de Full National Mensa si are peste 700 de membri.

acum 72 luni (13 Nov 2017)

Candidatii sunt invitati sa-si valideze inteligenta printr-un test standardizat, administrat de un proctor acreditat Mensa, cu rezultat recunoscut international. Candidatii minori au nevoie de acordul parintilor, formularul putand fi descarcat de pe site. Adultii primesc un set de 45 de intrebari, la care trebuie sa raspunda in 20 de minute. Testele folosite sunt calibrate pentru determinarea coeficientului de inteligenta rationala, iar intrebarile sunt tip "culture fair", bazate exclusiv pe imagini.

Candidatii cu rezultate care ii plaseaza printre cele mai inteligente 2% persoane din total populatie vor primi invitatia de a se inscrie in Mensa Romania. Mensa - The High IQ Society este organizatia oamenilor cu coeficient inalt de inteligenta. Unicul criteriu de admitere in Mensa este promovarea testului standardizat. Mensa Romania, fondata in 1991, este afiliata Mensa International cu statut de Full National Mensa si are peste 700 de membri. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro