Taximetristii-pirat de la Otopeni care jefuiau turistii straini, ani grei dupa gratii

Taximetristii-pirat de la Otopeni care jefuiau turistii straini, ani grei dupa gratii

"Locotenentul" sau, Alexandru Florea, zis "Alex Rosu", a fost condamnat la 14 ani de inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune in forma continuata, fiindu-i interzis, de asemenea, sa mai practice taximetria dupa ce va fi liberat, pe o perioada de 4 ani. Desi initial serviciile oferite se prezentau ca fiind de taximetrie sau de transfer catre autogari in conditii legale, ulterior, cand clientul trebuia sa plateasca i se prezenta o alta situatie, respectiv faptul ca acestea sunt firme private de "rent a car" ori firme private de transfer ce au ca preturi - 35 lei/Km, 7 lei/km sau 500 lei/transfer.

acum 56 luni (24 Nov 2016)

Sentinta Curtii de Apel Bucuresti, care este definitiva, a marit toate pedepsele aplicate talharilor la instanta de fond. Cea mai grea pedeapsa, de 18 ani de inchisoare, a primit-o liderul gruparii, Viorel Titi Popa, zis "Ulise", pentru talharie si complicitate la talharie. Totodata, judecatorii i-au interzis lui Popa dreptul de a desfasura activitatea de taximetrie pe o perioada de 4 ani.

"Locotenentul" sau, Alexandru Florea, zis "Alex Rosu", a fost condamnat la 14 ani de inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune in forma continuata, fiindu-i interzis, de asemenea, sa mai practice taximetria dupa ce va fi liberat, pe o perioada de 4 ani.

Celelalte condamnari: Ilie Silviu Preda zis "Lulua" sau "Olteanu", 10 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, de lipsire de libertate in mod ilegal si talharie; Ionut Stanica, zis "Rinoceru", 9 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune si talharie; Levius-Constantin Celea, zis "Popa", 11 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune si talharie; Alexandru-Valentin Petcu, zis "Alex Ganeasa", 8 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune si talharie; Paul-Lucian Tudorancea, zis "Teposu", 10 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune si talharie; Mihal Enus, 8 ani si 8 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune si talharie; Traian Nicolae, 7 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune si talharie; Danut -Gabriel Ionescu, 8 ani inchisoare savarsirea infractiunilor de inselaciune si lipsire de libertate in mod ilegal; Danut Nica, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pe un termen de incercare de 3 ani.

Desi initial serviciile oferite se prezentau ca fiind de taximetrie sau de transfer catre autogari in conditii legale, ulterior, cand clientul trebuia sa plateasca i se prezenta o alta situatie, respectiv faptul ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro