Taxify reduce si mai mult tarifele si devine cel mai ieftin serviciu de taxi/ride-sharing din Bucuresti

Taxify reduce si mai mult tarifele si devine cel mai ieftin serviciu de taxi/ride-sharing din Bucuresti

De asemenea, si tariful perceput "pe minut", menit sa functioneze ca o taxa pe aglomeratie, a scazut si el, de la 0,22 lei pe minut la 0,2 lei pe minut.

acum 66 luni (9 Aug 2017)

Asta inseamna ca Taxify tocmai a devenit cel mai ieftin serviciu de taxi/ride-sharing din Capitala. Uber inca practica 1,35 lei pe kilometru, iar cele mai multe dintre companiile traditionale de taxi au ramas la tariful convenit de 1,39 lei pe kilometru. De asemenea, si tariful perceput "pe minut", menit sa functioneze ca o taxa pe aglomeratie, a scazut si el, de la 0,22 lei pe minut la 0,2 lei pe minut.

Prin urmare, o cursa din Berceni catre Universitate te va costa aproximativ 11 lei, iar una care sa lege campusul din Regie de Centrul Vechi, in jur de zece lei. De notat este si faptul ca Taxify nu practica tarfiul dinamic, cel care creste atunci cand cererea este foarte mare, decat in situatii exceptionale. Cererea pentru serviciul de ride-sharing va creste, astfel ca acestia vor beneficia de mai multe curse efectuate.

Tarifele Taxify

?

Costuri estimative:

? Berceni - Universitate - 11 lei; Regie - Centrul Vechi - 10 lei; Unirii - Aviatorilor - 9 lei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro