Taxify copiaza Uber si reduce pretul. Taxiul, cel mai scump dintre cele trei

Taxify copiaza Uber si reduce pretul. Taxiul, cel mai scump dintre cele trei

Realitatea este insa una mai evidenta: la mai putin de o luna de la lansare, Uber a scazut tariful pana la 1,3 lei pentru UberX.

acum 60 luni (22 Sep 2016)

Taxify scade pretul per kilometru la 1,3 lei, iar pe minut la 0,2 lei. Totusi, cel minim e tot de 10 lei, astfel ca mai putin de atat inca nu vei plati. Markus Vilig, director general Taxify, sustine intr-un comunicat de presa remis "Adevarul" ca reducerea tarifului e pentru a fi mai aproape de clienti si pentru ca au vazut din partea lor un feedback foarte bun dupa lansarea in Romania.

Realitatea este insa una mai evidenta: la mai putin de o luna de la lansare, Uber a scazut tariful pana la 1,3 lei pentru UberX. Taxify, o copie dupa acest serviciu prin aplicatie si concept, nu avea cum sa atraga clienti cu un tarif mai mare, astfel ca trebuia sa urmeze aceeasi strategie. Un avantaj pentru soferi poate fi ca primesc 90% din totalul unei curse, spre deosebire de Uber, unde procentul e mai mic. Uber si Taxify vor fi mai ieftine si, implicit, vor atrage noi clienti. Ramane de vazut care e urmatoarea strategie a Taxify, daca va veni cu ceva nou sau doar va copia de la rivali. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro