Taxa de pod de la Fetesti poate fi platita de acum si online. Platforma a fost creata de transportatori

Taxa de pod de la Fetesti poate fi platita de acum si online. Platforma a fost creata de transportatori

Platforma www.taxa-pod-fetesti.ro este prima platforma online de plata a tarifului de trecere pentru podul de la Fetesti - Cernavoda de pe Autostrada A2. Prin platforma www.e-rovinieta.ro oferim un sistem de gestiune integrat pentru posesorii de autovehicule care achizitioneaza rovinieta online, iar acum le oferim soferilor o modalitate simpla si utila de plata pentru una sau mai multe treceri la podul de la Fetesti - Cernavoda si de gestionare eficienta a trecerilor achizitionate", a declarat Radu Dinescu, secretar general UNTRR.

acum 79 luni (17 Feb 2017)

Platforma www.taxa-pod-fetesti.ro este prima platforma online de plata a tarifului de trecere pentru podul de la Fetesti - Cernavoda de pe Autostrada A2. Puteti plati atat prin intermediul procesatorului securizat de carduri bancare, cat si prin banca cu ordin de plata.

"Prin lansarea platformei www.taxa-pod-fetesti.ro inchidem cercul de servicii online destinate achitarii taxelor de drum in Romania. Prin platforma www.e-rovinieta.ro oferim un sistem de gestiune integrat pentru posesorii de autovehicule care achizitioneaza rovinieta online, iar acum le oferim soferilor o modalitate simpla si utila de plata pentru una sau mai multe treceri la podul de la Fetesti - Cernavoda si de gestionare eficienta a trecerilor achizitionate", a declarat Radu Dinescu, secretar general UNTRR.

Tarifele de trecere aplicate pe platforma sunt cele aprobate de CNAIR prin ordinul nr. 162 din 28 aprilie 2015 privind stabilirea tarifului de trecere inregistrat prin intermediul sistemului informatic de emitere, gestiune, monitorizare si control al rovinietei. Tariful poate fi achitat la benzinariile Omv Petrom, Mol Romania, Rompetrol, Mol Retail Comert, Socar Petroleum), prin SMS la numarul 7577 (disponibil in retelele Orange Romania, Vodafone Romania, Telekom Mobile, Telekom Fix si Rcs b) Vehicule rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mica sau egala cu 3,5 tone, exclusiv vehiculele rutiere de transport persoane.

Tip 2 - a) Vehicule rutiere de transport persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune, inclusiv conducatorul auto si maximum 23 de locuri pe scaune, inclusiv conducatorul auto; b) Vehicule rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone si mai mica de 12,0 tone, exclusiv vehiculele rutiere de transport persoane;

Tip 3 - a) Vehicule rutiere de transport persoane cu mai mult de 23 de locuri pe scaune (inclusiv conducatorul auto); b) Vehicule rutiere cu masa totala max... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro