Taxa de drum in Bulgaria se achita, de la 1 februarie, doar in unitatile speciale din vami

Taxa de drum in Bulgaria se achita, de la 1 februarie, doar in unitatile speciale din vami

"Autoritatile de frontiera bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact romano-bulgar, cu privire la faptul ca, din data de 01.02.2017, au intrat in vigoare noi modificari la legea circulatiei pe drumurile publice pe teritoriul statului vecin.

acum 80 luni (2 Feb 2017)

Ghiseele la care se achita taxa, din cadrul Agentiei Vamale a Bulgariei, sunt amplasate in punctele de frontiera Vidin/Calafat, Ruse/Giurgiu, Silistra/Ostrov, Kardam/ NegruVoda si Duran Kulak/Vama Veche, imediat dupa efectuarea controlului la intrarea pe teritoriul Bulgariei.

"Autoritatile de frontiera bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact romano-bulgar, cu privire la faptul ca, din data de 01.02.2017, au intrat in vigoare noi modificari la legea circulatiei pe drumurile publice pe teritoriul statului vecin. Conform modificarilor legislative, conducatorii mijloacelor de transport care intra in Bulgaria isi pot continua calatoria pe teritoriul statului vecin numai dupa ce efectueaza plata taxei pentru drumuri, conform categoriei din care atovehiculul face parte, doar de la unitatea speciala din cadrul Agentiei Vamale a R.Bulgaria", anunta un comunicat dat publciitatii joi de Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera (ITPF) Giurgiu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro