Tatal unei jucatoare de tenis si-a batut fiica pe teren, in fata privirilor siderate ale spectatorilor

Tatal unei jucatoare de tenis si-a batut fiica pe teren, in fata privirilor siderate ale spectatorilor

La cateva ore dupa acest incident, jucatoarea de tenis si-a disculpat tatal, postand un mesaj impaciuitor pe Facebook: "Nu am avut fata plina de sange, nu a venit niciun medic la fata locului.

acum 114 luni (2 Dec 2014)

Este vorba despre tatal Andradei Ioana Surdeanu, jucatoare de tenis care a participat la acest turneu international ce s-a disputat in Israel. Nemultumit de jocul fiicei sale, tatal Andradei a lovit-o peste fata chiar in fata publicului. Martorii au declarat ca fata a tipat si a cazut, avand fata plina de sange. Adolescenta a avut nevoie de ingrijiri medicale, din cauza ca ar fi suferit o fractura nazala, scrie comisarul.ro.

Dupa incident, tatal a plecat la hotel, de unde a fost ulterior ridicat de politia israeliana. Evenimentul a fost inregistrat de camerele de pe terenurile de joc, care vor constitui o proba impotriva acuzatului.

La cateva ore dupa acest incident, jucatoarea de tenis si-a disculpat tatal, postand un mesaj impaciuitor pe Facebook: "Nu am avut fata plina de sange, nu a venit niciun medic la fata locului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro