Tatal tinerei ajunse in coma dupa ce a fost lovita de un smecher cu BMW: "Nu vreau sa pacatuiesc, dar e un om care nu-i om. Nu are suflet"

Tatal tinerei ajunse in coma dupa ce a fost lovita de un smecher cu BMW:

Drama familiei Tarziu a carei fiica se zbate intre viata si moarte in urma unui accident de circulatie stupid, provocat de un terbilist de etnie roma, a mobilizat sute de oameni care se roaga pentru ca adolescenta sa se faca bine, desi starea ei este foarte grava, aflandu-se in coma de gradul IV.

acum 81 luni (5 Apr 2015)

UPDATE Medicii Spitalului Judetean din Timisoara nu au mai putut face nimic pentru Dora Tarziu, tanara accidentata de Sofian Precup, un smecher cu BMW care a fugit de la locul accidentului.

Drama familiei Tarziu a carei fiica se zbate intre viata si moarte in urma unui accident de circulatie stupid, provocat de un terbilist de etnie roma, a mobilizat sute de oameni care se roaga pentru ca adolescenta sa se faca bine, desi starea ei este foarte grava, aflandu-se in coma de gradul IV. Pe Facebook a fost creat si un grup "Sa o ajutam pe Dora Tarziu incercand sa schimbam ceva in tara asta", prin intermediul caruia, banatenii sunt invitati sa doneze sange pentru Dora, care are grupa sanguina 0 negativ.

Distrus de durere, tatal Dorei, Lucian Tarziu, nu inceteaza sa se roage pentru ca fiica lui sa se faca bine. Lucian Tarziu a declarat ca nu stie exact ce s-a intamplat, stiind doar ca a fost lovita "de un om, nu vreau sa pacatuiesc, care nu-i om". Impactul a fost atat de puternic ca a descaltat-o si i-a aruncat adidasii la 10 metri", a mai declarat tatal Dorei.

Referitor la decizia Judecatoriei Sannicolau Mare de a-l lasa pe vitezoman in arest la domiciliu, tatal victimei a declarat ca "dupa cate a facut merita mai mult". Mai am un baiat si pentru el vrem sa ne mentinem, dar nu pot pentru ca s-a rupt in mine totul", a declarat Lucian Tarziu. Potrivit acestuia, Dora vroia sa urmeze Agronomia pentru a duce mai departe traditia familiei, care face agricultura de performanta de peste 100 de ani. In imagine, ferma agricola a stra-strabunicului Dorei, Ioan Tarziu, in 1913 FOTO Facebook

Diana Sarafolean, cea mai buna prietena a Dorei si colega a ei de banca, a declarat ca tanara invata foarte bine la scoala, fiind tot timpul premianta, sefa clasei, presedintele Consiliului de elevi si o fata foarte prietenoasa, implicata in foarte multe activitati. Diana Sarafolean a spus ca fata cu care D... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro