Tatal Nicoletei Luciu ameninta: "M-am gandit sa ma sinucid"

Tatal Nicoletei Luciu ameninta:

De cand locuiau acasa inca, acesta era dependent de alcool, o batea pe mama lor si nu isi facea datoria de parinte, lucruri care l-au indepartat atat de fete cat si de sotie. "Nu ma cautat nimeni la spital, puteam sa mor acolo" Domnul Luciu se plange ca a stat in spital zile intregi, cand nu l-a vizitat nimeni."Am stat 12 zile in spital si nu ma cautat nimeni, puteam sa mor acolo.

acum 109 luni (10 Sep 2014)

In ultimii ani, surorile Luciu nu au avut o relatie buna cu tatal lor. De cand locuiau acasa inca, acesta era dependent de alcool, o batea pe mama lor si nu isi facea datoria de parinte, lucruri care l-au indepartat atat de fete cat si de sotie. "In loc sa ma simt mai bine, ma simt mai rau. Am abondonat multe medicamente pentru ca nu mai aveam bani sa le cumpar. Am dureri de cap, stare nervoasa, nu ma simt bine deloc. Cad la pat maine, poimaine si nu are cine sa imi dea o cana de apa.

"Nu ma cautat nimeni la spital, puteam sa mor acolo" Domnul Luciu se plange ca a stat in spital zile intregi, cand nu l-a vizitat nimeni."Am stat 12 zile in spital si nu ma cautat nimeni, puteam sa mor acolo. Nu mi-a adus nimeni un pahar de apa, un suc, o tigara. Asteptam sa vina sa mai vada daca sunt bine, daca mai traiesc. Am vrut sa ma sinucid, dar m-au incurajat neamurile sa imi vad de viata mai departe. Am nevoie de fetele mele nu doar pentru bani.

Iulian Luciu are alta versiune: "Ii place sa se victimizeze" Daca tatal a varsat cateva lacrimi in timp de isi plangea de mila, Iuliana a izbucnit de-a dreptul in plans cand si-a auzit tatal. Nu ne alegem parinti, nu il renegam. Noi chiar avem grija de el, dar nu e niciodata multumit. Nu il vizitam des, dar vorbim des, insa niciodata nu ne intreaba cum suntem sau daca ne e bine. Incepe sa tipe, sa se certe, iar asta il distanteaza de noi", a spus, plangand, Iuliana Luciu, la "Acces Direct".

In final domnul Luciu le-a transmis si un mesaj fetelor "Iuliana, Nicoleta, Lucica, vreau sa ne vedem toti patru sa avem o discutie familiara. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro