Tatal lui Halep, dezvaluiri despre problemele medicale ale Simonei

Tatal lui Halep, dezvaluiri despre problemele medicale ale Simonei

Stere Halep era convins ca Simona va castiga la Melbourne primul Grand Slam din cariera, anuntand chiar ca acest trofeu va fi primul dintr-o lista lunga de turnee de Grand Slam pe care le va castiga fiica ei. Din pacate, constanteanca de 26 de ani mai are de asteptat, dupa ce , sambata, a fost invinsa pentru a treia oara intr-o finala de Grand Slam, dupa cele doua sanse ratate la French Open, in 2014 si in 2017.

acum 68 luni (27 Jan 2018)

Stere Halep era convins ca Simona va castiga la Melbourne primul Grand Slam din cariera, anuntand chiar ca acest trofeu va fi primul dintr-o lista lunga de turnee de Grand Slam pe care le va castiga fiica ei.

Din pacate, constanteanca de 26 de ani mai are de asteptat, dupa ce , sambata, a fost invinsa pentru a treia oara intr-o finala de Grand Slam, dupa cele doua sanse ratate la French Open, in 2014 si in 2017. Si ea se chinuie sa castige un titlu de Grand Slam de atata timp.

*Acestui sport alb trebuie sa-i mai dai si frumusete, nu poti sa te gandesti tot timpul la victorii. Mai trebuie sa atragi spectatori, sa aduci copiii mai aproape de tenis.

*Ii multumesc lui Dumnezeu ca Simona e sanatoasa. Simona e tanara, poate castiga si un Grand Slam, unul sau chiar doua.

*Am incurajat-o ca fiecare parinte, i-am spus sa joace cu placere si sa fie sanatoasa. Glezna i-a dat de furca la toate meciurile, inclusiv in finala.

*Va urma o pauza, dar nu mai lunga. A mai avut pauze de genul asta. Asteptarile de la 2018 sunt foarte mari, important e sa fie sanatoasa.

*Se gandeste si la Roland Garros, dar, momentan, luam o pauza, mai sunt alte turnee pana atunci.

*Sa speram ca o sa fie bine din punct de vedere fizic.

*La Constanta nu stiu daca vine, dar, cu siguranta, se intoarce la Bucuresti.

Citeste si:

CTP, o analiza si o greseala: Ce a spus reputatul jurnalist dupa o noua finala pierduta de Simona Halep

Ilie Nastase, sfaturi pentru Halep: "A fost lider mondial, dar ajunge. Dezvaluiri emotionante facute de Darren Cahill

Ceremonie sfasietoare! Sunt trista, poate a patra oara va fi cu noroc" Fii puternica, Simona: Halep ramane in grupul romanilor invinsi in finalele de Grand Slam. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro