Tatal lui Amy Winehouse, dezvaluiri INCENDIARE despre viata artistei inainte sa moara

Pe de altă parte, regizorul Reg Traviss s-a declarat devastat de moartea iubitei sale Amy Winehouse, decedată in iulie 2011 la varsta de 27 de ani, şi a dezvăluit presei britanice că urma să se căsătorească cu artista. In schimb, potrivit aceloraşi teste, medicii au descoperit in organismul artistei o concentraţie de 416 miligrame de alcool per decilitru de sange - de peste cinci ori limita legală de 80 de miligrame.

acum 60 luni (16 Aug 2015)

Mitch Winehouse, tatăl regretatei cantăreţe britanice Amy Winehouse, a declarat că, inainte să moară, fiica lui credea că este insărcinată, potrivit Mediafax.

Tatăl cantăreței a făcut aceste afirmații pentru televiziunea australiană Channel Seven, in care a criticat documentarul "Amy", realizat de Asif Kapadia, care a avut premiera in această vară.

Astfel, el a incercat să contrazică imaginea de "persoană insingurată", care i-a fost construită fiicei sale in filmul realizat de Asif Kapadia.

Un nou documentar in memoria lui Amy

Mitch Winehouse a precizat că lucrează impreună cu fostul logodnic al cantăreţei la un nou documentar dedicat memoriei acesteia.

Pe de altă parte, regizorul Reg Traviss s-a declarat devastat de moartea iubitei sale Amy Winehouse, decedată in iulie 2011 la varsta de 27 de ani, şi a dezvăluit presei britanice că urma să se căsătorească cu artista.

Potrivit declaraţiilor sale, Amy Winehouse se afla pe punctul de a-şi recăpăta controlul asupra vieţii personale, puternic afectată in ultimii ani de viaţă de dependenţa de droguri.

Citește și: Amy Winehouse - o viaţă trăită pe muchie de cuţit

Testele toxicologice efectuate după moartea cantăreţei au arătat faptul că in organismul acesteia nu existau urme de droguri, in momentul producerii decesului.

In schimb, potrivit aceloraşi teste, medicii au descoperit in organismul artistei o concentraţie de 416 miligrame de alcool per decilitru de sange - de peste cinci ori limita legală de 80 de miligrame. Medicii consideră că o concentraţie de 350 de miligrame de alcool in sange este suficientă pentru a cauza decesul unei persoane.

Reg Travis avea o relaţie de peste doi ani cu Amy Winehouse, iar relaţia lor era acceptată şi sprijinită de părinţii cantăreţei.

Scurta viață a lui Amy Winehouse

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 201... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro