Tatal Lidiei Buble, socat cand si-a vazut fiica pe scena

Tatal Lidiei Buble, socat cand si-a vazut fiica pe scena

"Unii dintre ei fac studii de specialitate, ore de canto, de vioara, de pian, insa nu sunt fascinati de aceasta latura, sa apara pe scena.

acum 96 luni (12 May 2016)

Lidia Buble nu este singura artista din familia sa. Ea a recunoscut pentru EVZ ca foarte multe rude canta, dar spune ca sunt mai retrase si nu vor sa apara in public.

"Unii dintre ei fac studii de specialitate, ore de canto, de vioara, de pian, insa nu sunt fascinati de aceasta latura, sa apara pe scena. Sunt mandri de mine, ma apreciaza, dar nu cred ca as lansa o piesa cu ei pentru ca nu isi doresc sa apara in public", a povestit artista ce a venit la Kanal D ca sa invarta "Roata Norocului". Lidia, ce traieste de un an o poveste de dragoste cu Razvan Simion, de la matinalul "Neatza", a vorbit si despre relatia pe care o are cu parintii, si mai ales cu tatal ei, pastor penticostal. "Nu neaparat ca nu au fost de acord, dar a fost un soc pentru ei; Eu imi doream sa termin Facultatea de Sport si sa activez in acelasi domeniu. Si imi mai doream, de asemenea, sa ma fac hairtylist. Cred ca a fost destinul faptul ca am ajuns artista", a spus Lidia. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro