Tatal jucatoarei de tenis agresate are raie si paduchi. A stat in puscaria din Israel legat cu catuse la maini si la picioare

La turneul international de tenis ITF Marshall Open, care s-a desfasurat in orasul israelian Kiryat Shmona, politia l-a retinut pe acesta, pentru ca si-a batut fiica, jucatoare de tenis, chiar pe teren, in vazul spectatorilor.

acum 67 luni (4 Dec 2014)

La turneul international de tenis ITF Marshall Open, care s-a desfasurat in orasul israelian Kiryat Shmona, politia l-a retinut pe acesta, pentru ca si-a batut fiica, jucatoare de tenis, chiar pe teren, in vazul spectatorilor. Martorii au declarat ca fata a tipat si a cazut, avand fata plina de sange. Dupa incident, tatal a plecat la hotel, de unde a fost ulterior ridicat de politia israeliana. Am fost eliberat, dar cu o amenda cu 1.200 de sekeli, ca atat aveam in portofel cand m-au retinut!

Amenda a ramas de 1.000, adica 300 de euro, ca sa-mi ajunga restul pentru mancare! Am raie si paduchi, din cauza ca nu m-am spalat de o saptamana.Sunt traumatizat de ceea ce s-a intamplat, nici dusmanilor mei nu le-as dori sa li se petreaca asa ceva.Pentru mine, Israel nu mai exista pe harta!", a spus Lucian Surdeanu, conform sportnews.ro.

Ce spune mama jucatoarei de tenisi

Mari jucatoare de tenis, maltratate de parinti

Andrada a povestit cu lux de amanunte ce s-a intamplat in Israel, simtind nevoia sa-si scuze tatal si sa ia vina asupra ei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro