Tatal antrenorului care a adus-o pe Simona Halep pe culmile tenisului a fost ales primar intr-un municipiu din Bihor

Tatal antrenorului care a adus-o pe Simona Halep pe culmile tenisului a fost ales primar intr-un municipiu din Bihor

Duminica noaptea, dupa numararea voturilor, Mlendea a iesit victorios, el reusind sa castige primaria Beius cu un avans de peste 400 de voturi fata de principalul sau contracandidat Gheorghe Bogdan (PSD), in timp ce Domocos, cu toate ca a anuntat chiar si pe retelele de socializare ca nu vrea sa fie votat, a obtinut aproximativ 130 de voturi, acestea fiind insa declarate nule.

acum 60 luni (8 Jun 2016)

Alegerile locale ce au avut loc pe 5 iunie au fost o adevarata provocare pentru candidatii la functia de primar al municipiului Beius.

Cu doar 8 ore de inchiderea oficiala a campaniei electorale, Adrian Domocos primarul orasului si candidatul independent la un nou mandat de edil, a aflat sentinta definitiva data de judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Judecat intr-un dosar de coruptie,Domocos a fost condamnat la 2 ani si o luna de inchisoare, si a primit o pedeapsa complementara de un an, care prevede, printre altele, si interzicerea dreptului de a fi ales intr-o functie publica.

Pus in fata faptului implinit, Domocos si-a manifestat dorinta de a-l sustine pe Petru Mlendea, candidatul PNL-ului, partid din care si Domocos a facut parte pana in aceasta primavara. Duminica noaptea, dupa numararea voturilor, Mlendea a iesit victorios, el reusind sa castige primaria Beius cu un avans de peste 400 de voturi fata de principalul sau contracandidat Gheorghe Bogdan (PSD), in timp ce Domocos, cu toate ca a anuntat chiar si pe retelele de socializare ca nu vrea sa fie votat, a obtinut aproximativ 130 de voturi, acestea fiind insa declarate nule. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro