Tatal adolescentei eliminate din BAC, dupa respingerea contestatiei la minister: "Sunt niste nenorociti. Nu se poate asa"

Tatal adolescentei eliminate din BAC, dupa respingerea contestatiei la minister:

Comunicatul Ministerului Educatiei "Rezultatele controlului efectuat de Ministerul Educatiei Nationale pe tema respectarii prevederilor legale in organizarea si desfasurarea examenului national de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017 O echipa de control din cadrul Ministerului Educatiei Nationale a efectuat vineri, 7 iulie si luni, 10 iulie, o serie de verificari la Centrul zonal de evaluare constituit la Liceul Teoretic "Benjamin Franklin" din Bucuresti, respectiv la centrele de examen organizate la Liceul Teoretic "Goga Ionescu" din Titu si Colegiul National "I.L.

acum 63 luni (11 Jul 2017)

Copiii de tarani din Romania nu au dreptul sa faca o facultate in Romania? Am f[cut apel la Presedintele Romaniei, la parlamentarii nostri si degeaba. Tara asta nu merge bine din cauza a doi hoti copii din Dambovita", a spus Florin Ionita. Comunicatul Ministerului Educatiei "Rezultatele controlului efectuat de Ministerul Educatiei Nationale pe tema respectarii prevederilor legale in organizarea si desfasurarea examenului national de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017 O echipa de control din cadrul Ministerului Educatiei Nationale a efectuat vineri, 7 iulie si luni, 10 iulie, o serie de verificari la Centrul zonal de evaluare constituit la Liceul Teoretic "Benjamin Franklin" din Bucuresti, respectiv la centrele de examen organizate la Liceul Teoretic "Goga Ionescu" din Titu si Colegiul National "I.L. Controlul a avut ca tematica verificarea respectarii prevederilor legale privind organizarea si desfasurarea examenului national de Bacalaureat in sesiunea iunie-iulie 2017. Mai exact, verificarile au vizat respectarea prevederilor legale privind eliminarea din examen a doi candidati din judetul Dambovita ale caror lucrari au fost trimise spre evaluare in municipiul Bucuresti. In urma analizei documentelor puse la dispozitie, echipa de control apreciaza ca cele doua lucrari au toate aparentele unor lucrari autentice, redactate de cei doi candidati in timpul probei de examen fara alte interventii ulterioare, insa prezinta semne distinctive ce constau in scrierile/grafiile total diferite folosite in redactarea lor. 56, punctul 5 din Anexa 2 a ordinului de ministru nr. Propunerea de anulare se poate face atat in centrul de examen, cat si in centrul de evaluare, de catre persoanele din comisie care sesizeaza semnele distinctive, iar decizia se ia de catre presedintele comisiei, dupa consultare cu comisia judeteana/a municipiului Bucuresti". Prin urmare, echipa de control a propus urmatoarele masuri, aprobate de ministrul Educatiei Nationale: 1. Mentinerea pentru ambii c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro