Tata e numai una. Barbatul cu sort, femeia cu pusca

Tata e numai una. Barbatul cu sort, femeia cu pusca

Dupa noua luni minunate, in care Cornel a avut privilegiul unic de a fi martorul celor mai nobile arsuri esofagiene, umflaturi de picioruse, greturi prelungi si interesante crize de nervi, din dragostea lor a rezultat un baietel voinic, de 1800 de grame - maica-sa fusese precauta si mancase numai nutret, ca sa nu se ingrase. Ea a incercat o singura data sa bage masina, dar dupa ce-a constatat ca a pus detartrant in loc de detergent si-a scos de-acolo un purcoi de jerpelituri, si-a declinat orice pricepere si s-a intors, spasita, la ceea ce stia ea mai bine: sa faca bani si sa repare chiuvete. De la o vreme, bagand de seama ca prietenii fac misto de faptul ca lui ii era frica de soricei, Dragos a hotarat sa aiba o discutie serioasa cu Corina lui. El face bot, suspina profund si, pentru ca ea nu-l intreaba ce s-a intamplat (din simplul motiv ca l-a mai intrebat de cateva ori de-a lungul casniciei, iar el a raspuns "nimic"), se ridica si pleaca in dormitor, nu inainte de a lua cu el galetusa de inghetata din congelator.

acum 69 luni (11 Sep 2014)

Am vrut egalitate cu barbatii si ne-am temut de reactia lor, dar ei au spus un "slava Domnului" care ne-a scapat de remuscari. Nu stia prea bine la ce avea sa-i foloseasca, dar a vazut ca nasterea se afla pe agenda si, corporatista vajnica fiind, s-a gandit ca trebuie sa te tii de program, altfel nu reusesti in viata. Barbatul ei, Cornel, a incercat sa-i explice ca, fie si daca-i suna ei ceasul biologic, el stie sa-l opreasca temporar si sa-l puna sa sune iar peste un an. Totul era afrodiziac: la data si la ora ovulatiei, el trebuia sa fie disponibil si sa se prezinte numaidecat la apel, chit ca iesea urgent din teleconferinta cu CEO-ul de pe Coasta de Est a Americii. Dupa sublimele minute de amor, ea statea o jumatate de ora cu picioarele pe pereti, la propriu, pentru ca citise ea ca astfel creste sansa ca punctul ochit sa fie si punctul lovit.

Dupa sase luni de acrobatii corporatisto-fiziologice, Anca a vazut un plus bleu pe testul de sarcina. El a indraznit s-o corecteze gramatical si sa-i spuna ca, de fapt, la cum arata lucrurile, se pare ca el va fi mama. Dupa noua luni minunate, in care Cornel a avut privilegiul unic de a fi martorul celor mai nobile arsuri esofagiene, umflaturi de picioruse, greturi prelungi si interesante crize de nervi, din dragostea lor a rezultat un baietel voinic, de 1800 de grame - maica-sa fusese precauta si mancase numai nutret, ca sa nu se ingrase. Cu bebelusul la un san si cu laptopul la alt san, ea a reusit sa-si hraneasca si puiul, si jobul. L-a intarcat pe cel dintai la o luna jumate (dupa ce s-a interesat si a aflat ca nu poate face asta online), pe principiul ca tanarul tata era deja doctorand in biberoane. Anca a izbutit sa-i sporeasca sotului increderea in sine, prin urmare i-a amintit ca el are un serviciu penibil de usor - e profesor de geografie, sa fim seriosi - iar partea proasta a partii bune e ca tot el va putea sta acasa cu mugurasul iubirii lor, timp de doi ani batuti pe muchie.

A urmat, asadar,... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro