"Tata a ucis-o pe mama". Scene de groaza: a montat doua streanguri in curte, dupa ce si-a ucis sotia din gelozie

Cazul dramatic a avut loc in comuna Halaucesti, judetul Iasi, cazul fiind deslusit de de Tribunalul Iasi, care l-a condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare pe autor. A vrut sa se sinucida "La o ora neprecizata, intre orele 22.00 si 02.40, inculpatul, care se afla intr-o stare avansata de ebrietate, pe fondul unor dispute verbale in cadrul carora victima a amenintat ca il va parasi, i-a aplicat sotiei sale doua lovituri cu un obiect contondent cu suprafata mica, la nivelul parietal dreapta al capului, provocandu-i un traumatism, care a dus la decesul victimei", se arata in motivarea judecatorilor.

acum 73 luni (19 Jan 2018)

Cazul dramatic a avut loc in comuna Halaucesti, judetul Iasi, cazul fiind deslusit de de Tribunalul Iasi, care l-a condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare pe autor. procesul lui Danut Lupu (50 de ani) s-a reluat la Curtea de Apel Iasi, care urmeaza sa anunte decizia definitiva luni, 22 ianuarie.

Prima instanta menbtioneaza in motivarea sentintei ca barbatul a fost caracterizat de martori ca fiind foarte gelos, el insusi recunoscand in fata instantei ca a comis fapta din cauza geloziei.

Dupa cateva zile de la fericitul eveniment, sotia a inceput sa il ameninte pe Danut Lupu ca il va parasi, fapt ce l-a enervat pe barbat.

A vrut sa se sinucida

"La o ora neprecizata, intre orele 22.00 si 02.40, inculpatul, care se afla intr-o stare avansata de ebrietate, pe fondul unor dispute verbale in cadrul carora victima a amenintat ca il va parasi, i-a aplicat sotiei sale doua lovituri cu un obiect contondent cu suprafata mica, la nivelul parietal dreapta al capului, provocandu-i un traumatism, care a dus la decesul victimei", se arata in motivarea judecatorilor.

Lupu a si montat doua streanguri in curtea sa si inca unul intr-o casa nelocuita de vizavi, insa nu a avut insa curaj sa se spanzure. Cel care a descoperit victima a fost baiatul mic al celor doi, care tocmai se intorsese de la discoteca.

Criminalul a povestit anchetatorilor ca bause aproximativ 5 litri de vin in ziua crimei, si nu isi mai aminteste mare parte din evenimentele care au avut loc atunci. "Fiind audiat ulterior de catre judecatorul de drepturi si libertati, inculpatul a declarat ca ", se mai arata in motivare.

Citeste si:

Cei doi soti au fost inmormantati joi, la Cimitirul Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Iasi

Bogdan Maleon era un apreciat cadru didactic, iar din 2015 era directorul Bibliotecii Centrale Universitare "Mihai... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro