Tarile cu cele mai frumoase femei din lume: "Romancele, inzestrate cu tot ce si-ar putea dori un barbat de la o sotie"

Tarile cu cele mai frumoase femei din lume:

In cadrul selectiei postate pe site-ul sau de calatorii, ucrainencele sunt prezentate ca femei de o frumusete izbitoare, "zane care zambesc intotdeauna", motiv pentru care Ucraina este un adevarat "rai pentru barbati", mentionand Odesa, Kiev si coasta Marii Negre ca zone in care pot fi intalnite cele mai frumoase femei din aceasta tara.

acum 111 luni (30 Apr 2015)

"Elegante, cultivate, muncitoare, cu suflet mare, intelegatoare, feminine, fidele valorilor traditionale, romancele sunt inzestrate cu tot ceea ce si-ar putea dori un barbat de la o sotie. Sunt renumite gratie inteligentei native, pentru ca sunt atrase de cultura si pentru ca sunt interesate sa se dezvolte pe plan personal", astfel sunt descrise romancele de consultantul american in turism Prem Jagyasi.

Acesta a inclus femei din 19 tari in selectia facuta, (realizata pe baza a ceea ce a observat in calatoriile sale prin 40 de tari, dar si in urma discutiilor purtate pe aceasta tema cu turisti din toata lumea) insa a precizat ca nu a dorit sa faca un top, pentru ca frumusetea nu poate fi ierarhizata, ci doar recunoscuta si admirata.

In cadrul selectiei postate pe site-ul sau de calatorii, ucrainencele sunt prezentate ca femei de o frumusete izbitoare, "zane care zambesc intotdeauna", motiv pentru care Ucraina este un adevarat "rai pentru barbati", mentionand Odesa, Kiev si coasta Marii Negre ca zone in care pot fi intalnite cele mai frumoase femei din aceasta tara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro