Tariceanu, noi cuvinte grele la adresa lui Iohannis: "Este comunist in fibra lui cea mai puternica"

Tariceanu, noi cuvinte grele la adresa lui Iohannis:

"Dupa 2014 am observat ca a existat un moment - si cred ca acesta s-a consumat cu incepere de anul trecut si in cursul anului acesta - in care serviciile s-au retras, cel putin acestea au fost luarile de pozitii publice, din campul tactic, dar au ramas ceilalti doi actori: presedintele si procuratura, care doresc sa perpetueze acest sistem (statul paralel, n.

acum 63 luni (23 Dec 2017)

Calin Popescu Tariceanu i-a adresat o serie de cuvinte grele lui Klaus Iohannis.

"Dupa 2014 am observat ca a existat un moment - si cred ca acesta s-a consumat cu incepere de anul trecut si in cursul anului acesta - in care serviciile s-au retras, cel putin acestea au fost luarile de pozitii publice, din campul tactic, dar au ramas ceilalti doi actori: presedintele si procuratura, care doresc sa perpetueze acest sistem (statul paralel, n. Iohannis este comunist in fibra lui cea mai puternica", sustine Calin Popescu Tariceanu, raspunzand unei intrebari despre mandatul de interceptare si supraveghere extinsa care l-ar fi vizat in 2014.

Presedintele Senatului mai spune ca "justitia functioneaza defectuos" si ii acuza pe superficialitate pe cei care au luat pozitie din strainatate.

"Constat cu regret ca exista o informare extrem, si subliniez extrem, de superficiala a celor care au luat pozitie din strainatate, bazandu-se probabil pe ceea ce au citit pe Facebook. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro