TARICEANU, despre BASESCU: Se comporta ca UN MITOCAN, vorbeste mitocaneste, jigneste

TARICEANU, despre BASESCU: Se comporta ca UN MITOCAN, vorbeste mitocaneste, jigneste

"Stiu foarte bine ca presedintele nu poate fi suspendat mai mult de 30 de zile, deci din momentul in care Parlamentul ia decizia, referendumul trebuie organizat in maximum 30 de zile.(..) Deci, domnul Basescu, ori citeste el mai bine, ori ii pune pe cei de la Presedintie sa il informeze ca lumea", a spus Tariceanu, precizand ca decizia Parlamentului poate fi luata astfel incat referendumul sa fie organizat in 2 noiembrie, scrie mediafax.ro.

acum 99 luni (9 Sep 2014)

Tariceanu a explicat ca in comunicatul pe care l-a dat publicitatatii saptamana trecuta, in care anunta initierea procedurilor de suspendare din functie a presedintelui, spunea ca propune ca Parlamentul sa ia decizia "in preajma zilei de 23 septembrie", tocmai pentru ca a anticipat anumite intarzieri.

"Stiu foarte bine ca presedintele nu poate fi suspendat mai mult de 30 de zile, deci din momentul in care Parlamentul ia decizia, referendumul trebuie organizat in maximum 30 de zile.(..) Deci, domnul Basescu, ori citeste el mai bine, ori ii pune pe cei de la Presedintie sa il informeze ca lumea", a spus Tariceanu, precizand ca decizia Parlamentului poate fi luata astfel incat referendumul sa fie organizat in 2 noiembrie, scrie mediafax.ro. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro