Tariceanu, atac voalat la adresa ambasadorului SUA: Ma ingrijoreaza atitudinea unor ambasadori care au "fetisuri" si "vorbesc numai de coruptie"

Tariceanu, atac voalat la adresa ambasadorului SUA: Ma ingrijoreaza atitudinea unor ambasadori care au

"Pe mine ma ingrijoreaza atitudinea presedintelui, a unor ambasadori straini acreditati la Bucuresti care viseaza de dimineata pana seara, au fetisuri din astea pe care nu le mai lasa, ca vorbesc numai de coruptie. Si, din pacate, foarte multi din cei care vad ca fac astfel de analize la nivelul societatii romanesti, fie observatori din interior, fie observatori straini, sunt extrem de superficiali si nu vad aceasta racila grava de tot, care este lipsa unei justitii corecte, echilibrate si care sa isi faca pana la urma datoria", a spus joi seara Tariceanu la Antena 3.

acum 71 luni (20 Oct 2017)

"Pe mine ma ingrijoreaza atitudinea presedintelui, a unor ambasadori straini acreditati la Bucuresti care viseaza de dimineata pana seara, au fetisuri din astea pe care nu le mai lasa, ca vorbesc numai de coruptie. Poate oricine, la un moment dat, cineva sa inteleaga ca trebuie sa isi revizuiasca propria atitudine si sa fie mai profund in analiza, si nu in lucrurile superficiale. Si, din pacate, foarte multi din cei care vad ca fac astfel de analize la nivelul societatii romanesti, fie observatori din interior, fie observatori straini, sunt extrem de superficiali si nu vad aceasta racila grava de tot, care este lipsa unei justitii corecte, echilibrate si care sa isi faca pana la urma datoria", a spus joi seara Tariceanu la Antena 3. El a afirmat ca daca in tarile acestor ambasadori s-ar intampla lucruri similare celor din Romania, ar cadea guverne si ministri. Nu s-ar putea intampla astfel de lucruri", a subliniat presedintele ALDE. "Suntem o tara europeana cu un comportament al institutiilor de tip mafiot pe care il regasesti in Rusia lui Putin, unde adversarii politici sunt luati, inchisi, incarcerati, indepartati cu toate metodele posibile si imposibile. Asta nu este model european", a concluzionat Tariceanu un argument in care a incercat sa sustina ideea ca in Romania normele statului de drept nu sunt respectate. "Lupta de putere nu s-a incheiat dupa alegeri" Tariceanu a afirmat ca lupta pentru putere in Romania nu s-a incheiat odata cu alegerile electorale, si a acuzat fortele politice opuse de incercarea de a schimba guvernul ales prin intermediul DNA-ului. "Cei care au pierdut alegerile nu sunt multumiti si continua sa zdruncine prin diversiunile lansate in spatiul public legate de sistemul de impozitare, de taxe, de pensii, prin actiunile de slabire a Guvernului si prin fortarea demiterii unor ministri", a afirmat acesta in cadrul emisiunii Sinteza Zilei. Ma uit cu mare tristete la ceea ce se intampla in PNL, la liderul Orban care probabil are teama scadente... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro