Tariceanu anunta sesiunea extraordinara a Parlamentului, dupa ce Guvernul Tudose a adoptat OUG pentru Elcen si pentru pensiile speciale

Citeste si: Guvernul PSD ii face un cadou primaritei Firea: Elcen, tot mai aproape sa cada in mainile PMB Dupa ce a bagat ELCEN in insolventa, prin neplata la timp a subventiilor pentru caldura, Primaria Capitalei vrea sa cumpere societatea de la Ministerul Energiei pentru a o comasa cu RADET, distribuitorul de caldura.

acum 62 luni (7 Aug 2017)

Sesiunea extraordinara a celor doua Camere ale Parlamentului a fost convocata pentru ziua de marti, a anuntat, luni, presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Coalitiei, in care a fost evaluata activitatea Guvernului Tudose.

"Am sa incep cu anuntul privitor la convocarea celor doua camere in sesiune extraordinara, ca urmare a faptului ca Guvernul a adoptat o serie de OUG in saptamana care a trecut. Biroul Permanent la Senat e convocat pt ora 14 si plenul la ora 15. La Camera Deputatilor, Biroul Permanent la ora 11 si plenul pentru ora 15, fiecare cu OUG in care suntem prima camera sesizata", a declarat Tariceanu. Citeste si: De ce nu se anunta cand este sesiunea extraordinara a Parlamentului.

Cele mai importante acte normative adoptate, vineri, de Guvern au fost OUG pentru modificarea pensiilor speciale si OUG prin care li se permite primariilor sa cumpere regiile de termoficare. Concret, este vorba de intentia Primariei Capitalei de a cumpara Elcen, idee sustinuta de primarul Gabriela Firea. Citeste si: Guvernul PSD ii face un cadou primaritei Firea: Elcen, tot mai aproape sa cada in mainile PMB Dupa ce a bagat ELCEN in insolventa, prin neplata la timp a subventiilor pentru caldura, Primaria Capitalei vrea sa cumpere societatea de la Ministerul Energiei pentru a o comasa cu RADET, distribuitorul de caldura. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro