Targul de joburi Angajatori de Top ofera 4.000 de locuri de munca absolventilor de studii universitare

Targul de joburi Angajatori de Top ofera 4.000 de locuri de munca absolventilor de studii universitare

Presiunea costurilor cu forta de munca este prea mare si ar putea recurge la disponibilizari Ministrul Muncii: salariul minim brut va creste de la 900 la 975 de lei din ianuarie

acum 66 luni (15 Mar 2015)

Domeniile de activitate in care sunt disponibile pozitii sunt variate, informeaza angajatorii. Fata de anii precedenti, targul din acest an pune la dispozitia celor interesati si locuri de munca in strainatate, in tari precum Bulgaria, Ungaria, Franta, Germania si Marea Britanie.

Specialistii in IT, cei mai cautati pe piata muncii

Potrivit unui comunicat de presa, cele mai multe pozitii deschise sunt in domeniul IT. Concret, 9% din locurile de munca ce vor fi scoase la concurs sunt pentru ingineri.

Participarea la targul de cariera le ofera vizitatorilor posibilitatea sa aplice la joburile deschise in aceasta perioada si sa discute cu reprezentanti ai companiilor prezente. Cativa dintre angajatorii prezenti pe 27-28 martie la Sala Palatului din Bucuresti sunt: Accenture, Adecco, ADP Group, Allianz Worldwide Partners, Amiq Consulting, ArcelorMittal, Atos IT, Avira, BCR, BearingPoint, Bitdefender, Blue Point, BRD - Groupe Societe Generale.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro