Tarantino isi cere scuze pentru apararea lui Polanski in cazul violului fetei de 13 ani: "Am fost ignorant si insensibil"

Tarantino isi cere scuze pentru apararea lui Polanski in cazul violului fetei de 13 ani:

Intr-un interviu cu Howard Stern, din 2003, care a iesit la suprafata in urma recentului scandal in care a fost implicat regizorul, Tarantino ii ia apararea lui Roman Polanski atunci cand este intrebat de ce "Hollywood-ul il accepta pe Polanski, acest barbat care a violat o fetita de 13 ani", spunand ca "nu a fost vorba de un viol".

acum 22 luni (10 Feb 2018)

Intr-un interviu cu Howard Stern, din 2003, care a iesit la suprafata in urma recentului scandal in care a fost implicat regizorul, Tarantino ii ia apararea lui Roman Polanski atunci cand este intrebat de ce "Hollywood-ul il accepta pe Polanski, acest barbat care a violat o fetita de 13 ani", spunand ca "nu a fost vorba de un viol". Ea a fost de acord", a declarat atunci Tarantino. "Nu a violat un copil de 13 ani. Tarantino: "Cincisprezece ani mai tarziu, imi dau seama cat de mult greseam" Acum, Tarantino regreta cele declarate si ii cere iertare victimei abuzului, Samantha Geiber, pentru ceea ce el acum le numeste convingeri "ignorante", potrivit The Guardian. "Cincisprezece ani mai tarziu, imi dau seama cat de mult greseam. Doamna Geimer a fost violata de Roman Polanski. Cand Howard l-a adus in discutie pe Polanski, am jucat in mod incorect rolul avocatului diavolului, de dragul de a fi impertinent. Deci, doamna Geimer, am fost ignorant, insensibil si, mai presus de toate, incorect." Nu sunt suparata, dar probabil m-as simti mai bine daca as stii ca acum constientizeaza ca s-a inselat, dupa 15 ani, dupa ce a aflat faptele". In 1977, Roman Polanski a fost arestat si acuzat ca a drogat-o si violat-o pe Samantha Geimer, atunci in varsta de 13 ani. Polanski a pledat vinovat pentru raport sexual cu un minor, a fost evaluat psihiatric si a petrecut 42 de zile in inchisoare. Un an mai tarziu, insa, cand a aflat ca judecatorul voia sa-l condamne la 50 de ani de inchisoare, cineastul a fugit la Paris. In 2010, actrita britanica Charlotte Lewis l-a acuzat, la randul ei, pe Roman Polanski ca a violat-o in Paris, in 1983, cand ea avea varsta de 16 ani. Citeste si: Uma Thurman rupe tacerea: violata la 16 ani, hartuita sexual de Harvey Weinstein si obligata de Quentin Tarantino sa faca lucruri care i-au pus viata in pericol Starurile de la Hollywood, dezlantuite impotriva lui Quentin Tarantino dupa dezvaluirile actritei Uma Thurman: "E aproape un criminal" Quentin Tarantino, pr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro