Tara europeana in care a fost inaugurata prima plaja pentru patrupede: cum sunt rasfatati cainii care vin sa se relaxeze

Tara europeana in care a fost inaugurata prima plaja pentru patrupede: cum sunt rasfatati cainii care vin sa se relaxeze

In micul oras Crikvenica, din Croatia, turistii care detin un patruped se pot relaxa cu acestea pe plaja speciala pentru iubitorii de animale. Berea pentru patrupede -"Snuffle" este non-alcoolica, fiind produsa din carne de vita sau de pui si malt de orz, scrie independent.co.uk.

acum 54 luni (17 Aug 2016)

In micul oras Crikvenica, din Croatia, turistii care detin un patruped se pot relaxa cu acestea pe plaja speciala pentru iubitorii de animale. Inedita destinatie a atras deja multe creaturi cu blana, de rase si marimi diferite.

"Fiecare proprietar de caine vrea sa aiba acelasi confort ca toti ceilalti de pe orice alta plaja, pe care o putem numi normala. In majoritatea zonelor este interzis accesul cu patrupede", a spus Igor Montanari Knez, proprietar al "Monty Beach Bar".

Cainii se pot odihni la umbra si pot servi o bere sau o inghetata, impreuna cu proprietarii lor, chiar inainte de reintoarcerea la balaceala. Berea pentru patrupede -"Snuffle" este non-alcoolica, fiind produsa din carne de vita sau de pui si malt de orz, scrie independent.co.uk.

"Mi se pare fantastic ca exista o plaja de caini aici", a spus Mirela Pajazetovic, turist german. Am cautat un loc unde sa ne putem petrece vacanta cu prietenii nostri", a spus Sonia Rifermann, un alt turist german.

Desi Croatia este o destinatie turistica foarte populara in Europa, accesul cainilor nu este permis pe majoritatea plajelor de pe coasta Marii Adriatice.

Acum, cu noua plaja, cel mai bun prieten al omului isi poate lua un prosop chiar langa cel al proprietarului. Asta este ceea ce isi doresc oamenii, nu vor o plaja de caini in zonele periferice. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro