Tara care incurajeaza "sexul patriotic". Cum sunt stimulati tinerii sa aiba relatii intime

Tara care incurajeaza

Autoritatile publice daneze, considerand ca filonul patriotic nu va fi suficient, au anuntat ca se ocupa de aceasta problema, iar ministrul Educatiei a publicat, recent, un comunicat de presa in care vorbeste despre "vointa guvernului de a pune accentul pe o abordare mai larga si mai pozitiva in privinta sanatatii si a sexualitatii, pentru a evoca atat bucuriile, cat si riscurile pe care le implica".

acum 93 luni (26 Apr 2015)

Desi este confruntata cu o rata a natalitatii foarte scazuta, Danemarca nu duce insa lipsa de idei. Iar daca acelasi cuplu prezinta ulterior dovezi ale faptului ca voiajul a fost fructuos din acel punct de vedere, tinerii parinti vor primi gratuit un carucior pentru bebelusi si scutece pentru o perioada de trei ani.

Initiativa se incadreaza intr-o serie de masuri luate de guvernul din aceasta tara, in contextul in care natalitatea scazuta reprezinta de multa vreme o problema grava pentru societatea daneza. Pragul de 2,1 copii pentru o femeie, care permite reinnoirea pe cale naturala a generatiilor, nu a mai fost atins din anul 1969. Cifrele traduc o realitate care, pe langa faptul ca a dus la golirea gradinitelor de copii, asa cum arata si campania conceputa de compania Spies, ameninta sistemul social al tarii: numarul angajatilor activi nu va mai fi in curand suficient pentru a putea sa finanteze sistemul de pensii.

Autoritatile publice daneze, considerand ca filonul patriotic nu va fi suficient, au anuntat ca se ocupa de aceasta problema, iar ministrul Educatiei a publicat, recent, un comunicat de presa in care vorbeste despre "vointa guvernului de a pune accentul pe o abordare mai larga si mai pozitiva in privinta sanatatii si a sexualitatii, pentru a evoca atat bucuriile, cat si riscurile pe care le implica". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro