Tanarul socat si revoltat dupa ce mama lui a murit in ambulanta dupa o operatie banala de amigdalita: "A inceput sa-i curga puroi pe nas, gura si pe urechi"

Tanarul socat si revoltat dupa ce mama lui a murit in ambulanta dupa o operatie banala de amigdalita:

Tanarul povesteste ca a fost incizata de mai multe ori si ca i s-a schimbat tratamentul de trei ori: "A mers la Sectia ORL, iar eu cand am ajuns la spital, la doua ore dupa internare deja fusese incizata. Au venit rezultatele de la RMN si mi-a s-a spus ca are o punga de apa si aer in mediastin si ca nu rezista pana la Bucuresti si ca trebuie s-o ducem, la Craiova. Acesta spune ca mama sa nu mai fusese internata in spital de la nasterea lui si ca protocolul nu s-a aplicat corect: "A fost prima ei internare de la nasterea mea.

acum 23 luni (20 Mar 2018)

Fiul femeii a depus ieri o plangere la Colegiul Medicilor Gorj pentru malpraxis si urmeaza sa inregistreze si o plangere penala. Constantin Dobromir spune ca mama sa a murit pentru ca a contactat in spital o bacterie: "Am inteles ca nu este singurul caz de acest fel, dar rudele nu au mers mai departe pentru ca nu au resurse financiare. Tanarul povesteste ca a fost incizata de mai multe ori si ca i s-a schimbat tratamentul de trei ori: "A mers la Sectia ORL, iar eu cand am ajuns la spital, la doua ore dupa internare deja fusese incizata. In oprima zi cand a ajuns la spital, i s-a facut incizie si a fost bagata in salon, dupa care i s-a administrat un tratament. A doua zi s-a schimbat medicul de garda si iar i s-a facut o incizie si i s-a schimbat tratamentul, iar a treia zi a venit domnisoara doctor Davidescu, care iar i-a facut incizie si i-a schimbat tratamentul. Am insistat sa i se faca un RMN, pentru ca imi spuneau colegele de salon ca se simte rau noaptea. Am insistat sa fie transferata la Institutul "Marius Nasta" de la Bucuresti sau la spitalul Floreasca.

A patra zi cand am ajuns la spital, maica-mea nu mai era la salon, ci era la Spitalul 700, pentru a i se face un RMN. In prima zi cand a ajuns a avut un numar de leucocite, iar in a treia zi, dupa trei zile de tratament si spitalizare, numarul de leucocite ajunsese la 30.000. Au venit rezultatele de la RMN si mi-a s-a spus ca are o punga de apa si aer in mediastin si ca nu rezista pana la Bucuresti si ca trebuie s-o ducem, la Craiova. M-am interesat ce este si am aflat de la mai multe cadre medicale este o bacterie spitaliceasca care este imuna la antibiotice". "Se scursese un litru de puroi in 15 minute" Calvarul a continuat la Craiova. Noaptea a venit un medic care a operat-o de urgenta si a constatat ca starea ei este foarte grava: "Mama mea a ajuns la Craiova la ora 17,30, iar eu am ajuns la 18,30. La ora 12 a ajuns un medic chirurg si a bagat-o in sala de operatie si un furtun de dren. Dupa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro