Tanarul care i-a scapat de stres pe toti cei care folosesc transportul in comun din satul natal. "Parca e altfel sa astepti autobuzul intr-o statie colorata"

Tanarul care i-a scapat de stres pe toti cei care folosesc transportul in comun din satul natal.

De dimineata parca e altfel sa astepti autobuzul intr-o astfel de statie pentru ca te scapa de stres, de gandul ca te duci la munca. Dupa terminarea facultatii are de gand sa vina acasa si sa isi deschida propiul atelier de mobilier si amenajari interioare, alaturi de familia sa.

acum 49 luni (26 Sep 2016)

"Eu acolo am crescut si m-am bucurat atunci cand autoritatile locale mi-au cerut ajutorul pentru a realiza aceste lucrari. Este o idee buna si cred ca ar trebui luate astfel de masuri in mai multe comune", ne-a spus Robert.

"Ce imi place mie nu faceam neaparat la liceu, dar faceam in paralel o gramada de chestii de genul asta. Faceam mai mult grafitti pe foaie pentru ca tatal meu fiind cadru militar, imi era cam jena sa ma apuc sa pictez prin oras astfel de desene si sa ii patez in vreun fel numele. Ma uit in Bucuresti la cate cladiri care stau sa pice sunt si care ar putea fi imfrumusetate doar daca le dai pe mana unor baieti care sa le picteze" spune el. In urma unui anunt pe Facebook a inceput totul "Cand am venit vara asta acasa am decis sa imi petrec si eu timpul cu ai mei, pentru ca in ultimii ani am tot stat prin Bucuresti, cu munca, cu tot felul de activitati. Am pus pe Facebook mai multe anunturi in care ma aratam disponibil sa pictez interioarele celor care vor sa schimbe ceva la locuintele lor. De dimineata parca e altfel sa astepti autobuzul intr-o astfel de statie pentru ca te scapa de stres, de gandul ca te duci la munca. "Lumea a primit proiectul acesta destul de bine si ma apreciaza lumea. Sunt oprit pe strada si intrebat: Iti fortifica putin conditia de in satul natal. Pentru ca ceea ce a iesit a fost peste asteptari, Robert a a fost rugat sa picteze si cladirea Postei Romane din Ocnita, dar si mai multe sali de clasa din scoala generala. Deja lucreaza la a doua statie de autobuz, pe care are de gand sa o decoreze cu motive traditionale. Dupa terminarea facultatii are de gand sa vina acasa si sa isi deschida propiul atelier de mobilier si amenajari interioare, alaturi de familia sa. Puteti urmari lcrarile realizate de Robert pe pagina personala de Facebook sau AICI. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro