Tanarul care a fost admis primul la Scoala de Politie din Cluj este din Hunedoara

Tanarul care a fost admis primul la Scoala de Politie din Cluj este din Hunedoara

Din judetul Salaj provin 25 de persoane admise, din Mures - 23, din Alba - 22, din Arad - 17, din Suceava - 15, din Bistrita-Nasaud - 14, din Hunedoara si Satu Mare - cate 13, Sibiu - 5, 4 din judetul Gorj, cate 3 candidati din judetele Botosani, Caras-Severin, Neamt si Timis, respectiv cate un candidat din judetele Arges, Harghita si Mehedinti.

acum 70 luni (22 Jan 2018)

Potrivit reprezentantilor Scolii de Agenti de Politie din Cluj, la admiterea din aceasta luna au reusit sa treaca testele multi candidati din judetele Cluj, Maramures si Bihor.

55 sunt din Cluj, 46 din Maramures si 33 din Bihor. Din judetul Salaj provin 25 de persoane admise, din Mures - 23, din Alba - 22, din Arad - 17, din Suceava - 15, din Bistrita-Nasaud - 14, din Hunedoara si Satu Mare - cate 13, Sibiu - 5, 4 din judetul Gorj, cate 3 candidati din judetele Botosani, Caras-Severin, Neamt si Timis, respectiv cate un candidat din judetele Arges, Harghita si Mehedinti.

"Cel mai mare punctaj obtinut la concursul de admitere sesiunea ianuarie 2018, organizat de Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj-Napoca, a fost de 89 de puncte din 100 maxim posibile. Acesta ii apartine unui tanar din judetul Hunedoara", precizeaza cei de la Scoala de Agenti "Septimiu" Muresan".

Mai puteti citi:

Sesiunea din ianuarie la scoala de politie din Cluj. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro