Tanarul alungat de Guvernul Grindeanu, pentru ca a colaborat cu Ciolos, a devenit consilierul premierului Tudose. "Este o onoare care nu se refuza"

Tanarul alungat de Guvernul Grindeanu, pentru ca a colaborat cu Ciolos, a devenit consilierul premierului Tudose.

Cititi si Cristi Botan, omul adus de Victor Ponta in Guvern, este din Focsani Tanarul care a creat un site de recrutare si a fost adus in Guvern de Ponta, dat afara de Guvernul Grindeanu Cinci metode prin care se fraudeaza angajarile in sistemul bugetar: marturia tanarului dat afara de Guvernul Grindeanu

acum 29 luni (24 Jul 2017)

Cristian Botan, originar din Focsani, a fost angajat prima data in Guvern de fostul premier Victor Ponta, dupa ce tanarul i-a trimis o scrisoare deschisa la Guvern, in care isi oferea serviciile.

In anul 2012 acesta a lansat PublicJob, o platforma online care, pentru prima oara in istoria administratiei din Romania, centraliza angajarile din sectorul public, intr-un efort menit sa aduca mai multa transparenta si mai mult profesionalism, devenind cea mai utilizata platforma guvernamentala.

Munca focsaneanului a fost apreciata inclusiv de guvernul tehnocrat condus de Dacian Ciolos, care a considerat ca face o treabafoarte buna. In primavara acestui an insa, Cristian Botan a primit vestea ca a fost concediat de Executivul condus de Sorin Grindeanu.

"La inceputul saptamanii trecute am avut oportunitatea unei intalniri cu prim-ministrul Mihai Tudose, in care i-am prezentat eforturile din ultimii ani si pasii de urmat in directia dezideratului unei administratii adaptate tehnologiei timpurilor noastre. Ii multumesc prim-ministrului pentru incredere si va multumesc dumneavoastra pentru sustinerea de care m-am bucurat in Guvern si in afara acestuia", a scris pe pagina sa de Facebook Cristian Botan.

Cititi si

Cristi Botan, omul adus de Victor Ponta in Guvern, este din Focsani

Tanarul care a creat un site de recrutare si a fost adus in Guvern de Ponta, dat afara de Guvernul Grindeanu

Cinci metode prin care se fraudeaza angajarile in sistemul bugetar: marturia tanarului dat afara de Guvernul Grindeanu ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro