Tanara fotomodel care canta intr-o trupa de rock si practica enduro

Tanara fotomodel care canta intr-o trupa de rock si practica enduro

O trupa cu care si-a castigat existenta o perioada, cantand la clape si voce, cu care a participat la o multime de evenimente, si in care si-a cooptat si tatal, in 2012, ca basist al trupei, "apoi s-au tot schimbat membrii pana in ziua de azi. In prezent, sunt absolventa a Academiei de Muzica "Gheorghe Dima", ofer ore de pian tuturor celor care doresc sa invete sa citeasca partituri, sa isi dezvolte auzul si atentia, sa-si largeasca orizonturile sau au nevoie de pregatiri pentru anumite concursuri", mai spune Oana, nedorind sa se laude cu actiunile de voluntariat: a cantat prin scoli sau gradinite, pentru a promova arta in randul copiilor. Zoltan Sebestyen, basistul proiectului, absolvent tot al Academiei de Muzica "Gheorghe Dima" la Sectia Pedagogie si Luiz Butuza, mezinul formatiei, ocupandu-se de partea ritmica, face fata cu mult succes la cerintele tehnice impuse de partiturile Lion's Roar", mai spune Oana care este singura prezenta feminina din trupa Oana Dumitrescu.

acum 67 luni (18 Feb 2018)

"Povestea mea este cea a unei artiste cu o viata libera, care isi savureaza din plin principala pasiune, muzica. M-am nascut in Ramnicu Valcea, intr-o familie modesta si boema, tatal meu, Marius Dumitrescu, canta la chitara si bas, si ii multumesc ca a reusit sa ma indrume spre tot ce este mai bun si mai frumos. Asa a inceput la varsta de 7 ani sa studieze pianul si muzica intensiv la Liceul de Arta "Victor Giuleanu" din Ramnicu Valcea. Din clasa a XI-a nu am mai fost la nici un concurs din cauza timpului, m-am axat pe admitere la facultate si bacalaureat. Daniel Goiti, pe drumul devenirii mele artistice la Academia de Muzica "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca", spune tanara in varsta de 23 de ani.

A intrat si la Facultatea de Teatru si Televiziune din Cluj. "Am facut-o timp de 2 ani, apoi am renuntat la ea din cauza aglomerarii timpului, se suprapuneau examenele la ambele facultati si am renuntat. N-a renuntat, insa, la un alt proiect - propria trupa rock - Black Ice, pe care a infiintat-o in 2011, in Ramnicu Valcea, "din dorinta de a-mi transpune ideile si sentimentele". O trupa cu care si-a castigat existenta o perioada, cantand la clape si voce, cu care a participat la o multime de evenimente, si in care si-a cooptat si tatal, in 2012, ca basist al trupei, "apoi s-au tot schimbat membrii pana in ziua de azi. Am facut cover-uri, dar avem si piese proprii, cu doua dintre ele - Apocalypsa si Black Sky - am participat la GBOB, un concurs lansat de Asociatia Sunetul Muzicii, ajungand in finala, pe 10 decembrie 2016, la Kruhnen Musik Halle in Brasov. Concursul are ca activitate principala descoperirea trupelor de rock, si nu numai, a publicului sustinator si, de ce nu, promovarea lor." "Numele trupei a plecat de la unul dintre cele mai periculoase fenomene care ameninta traficul pe timp de iarna, gheata neagra.

Odata cu plecarea la facultate, si-a schimbat si domiciliul: "Am ales Cluj-Napoca, inima Transilvaniei, deoarece firea mea este linistita si ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro