Tanara din Romania disparuta in Nepal a fost gasita moarta. Echipa de salvare i-a descoperit trupul pe malul unui rau

Tanara din Romania disparuta in Nepal a fost gasita moarta. Echipa de salvare i-a descoperit trupul pe malul unui rau

A fost organizata chiar o campanie de strangere de fonduri, in conditiile in care operatiunile de cautare sunt extrem de costisitoare, numai inchirierea unui elicopter costand 1.800 de dolari/ora.

acum 80 luni (25 Jul 2016)

Adina Popescu a plecat pe data de 13 iulie intr-o expeditie pe Annapurna Trek, un traseu turistic popular aflat in zona muntoasa din centrul Nepalului. Tanara a vorbit ultima data cu membri ai familiei pe data de 14 iulie, cand a si transmis fotografii din excursie.

In mod normal, ar fi trebuit sa se reintoarca acasa pe data de 18 iulie, cand avea rezervat un bilet de avion.

A fost organizata chiar o campanie de strangere de fonduri, in conditiile in care operatiunile de cautare sunt extrem de costisitoare, numai inchirierea unui elicopter costand 1.800 de dolari/ora. Se pare ca a fost prinsa de o alunecare de teren cauzata de ploile abundente din perioada musonului.

Adina Popescu era pasionata de calatorii si populara in randul tinerilor romani cu hobby-uri comune. Intr-una dintre postarile sale pe Facebook, tanara a scris un sfat pentru parinti: "Invata-i pe copii sa iubeasca calatoriile si nu vor avea niciodata bani de droguri".

Disparitia ei este regretata inclusiv de suporterii echipei de fotbal Rapid Bucuresti, a carei sustinatoare era Adina. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro