Tanara din Constanta care a sarit de la balcon a fost tinuta inchisa si violata de patru indivizi

Tanara din Constanta care a sarit de la balcon a fost tinuta inchisa si violata de patru indivizi

"Adevarul" a relatat marti, 10 februarie, gestul disperat al unei femei care a sarit de la balconul sau situat la etajul 4, pe copertina balconului de la etajul 2. Iata comunicatul Politiei: "La data de 10 februarie 2015, ora 13.25, politistii Sectiei 2 au fost sesizati de catre o persoana, cu privire la faptul ca, o tanara a coborat, prin exterior, dintr-un balcon de la etajul 4, pe acoperisul unui balcon de la etajul 2.

acum 60 luni (11 Feb 2015)

"Adevarul" a relatat marti, 10 februarie, gestul disperat al unei femei care a sarit de la balconul sau situat la etajul 4, pe copertina balconului de la etajul 2.

Anchetatorii au stabilit ca femeia, o tanara in varsta de doar 22 ani, este din Vaslui si a comis gestul in incercarea de a scapa din apartamentul unde fusese agresata, tinuta inchisa si violata de 4 indivizi.

Iata comunicatul Politiei:

"La data de 10 februarie 2015, ora 13.25, politistii Sectiei 2 au fost sesizati de catre o persoana, cu privire la faptul ca, o tanara a coborat, prin exterior, dintr-un balcon de la etajul 4, pe acoperisul unui balcon de la etajul 2.

Din primele verificari oamenii legii au stabilit ca tanara are de 22 ani, este din judetul Vaslui si a fost transportata la SCJU Constanta pentru investigatii medicale.

Politistii Biroului Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Constanta au identificat 4 tineri, din judetul Constanta, banuiti de diferite forme de participare la comiterea infractiunilor de lipsire de libertate si viol.

In ziua de marti, 10 februarie, locuitorii de pe strada Sucevei din cartierul Tomis Nord au observat uluiti femeia care atarna in afara blocului si se prinsese de balconul de la etajul 2.

Un vecin de la etajul 3, in dreptul caruia se afla femeia, i-a deschis geamul si a tras-o inauntru.

Alertati de martori, doi politisti de la Sectia 2 au ajuns in cele din urma la bloc si au urcat la apartamentul femeii pentru a face cercetari.

Vecinii au relatat ca din locuinta in care ea sta cu chirie, impreuna cu partenerul ei, s-au auzit toata noaptea zgomote si plansetele femeii, care se ruga de el sa n-o mai bata. Ca sa scape de bataie, a sarit de la etajul 4, dar a aterizat pe balconul de la 2

VIDEO Omorata cu 11 lovituri de cutit. O... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro