Tanara de 1,52 care se lasa strivita sub greutatea femeilor supraponderale: "Stiu ca e ciudat, dar ma excita"

Tanara de 1,52 care se lasa strivita sub greutatea femeilor supraponderale:

Cand a vazut ca videoclipul postat pe site-ul ei a dat lovitura si a atras o multime de vizualizari, a ales sa renunte la studii si sa se concentreze exclusiv pe o cariera in acest domeniu.

acum 104 luni (6 Jul 2015)

Odette are 1.52, este originara din Los Angeles, Statele Unite, si castiga pana la 170.000 de euro de pe urma slujbei sale, care a transformat-o intr-un adevarat star in randul persoanelor cu fetishuri sexuale. Simt placere fizica atunci cand sunt tinuta cu forta la pamant si, desi nu pot respira, imi face o placere nebuna.

Ca sa isi poata practica meseria in siguranta, femeia are o dieta echilibrata si un stil de viata sportiv. "Practic inotul, pentru ca ma ajuta sa imi tin respiratia mai mult timp si mereu ma intind bine inainte de o filmare. Odette este bisexuala si a inceput sa practice aceasta meserie cand avea doar 19 ani. Cand a vazut ca videoclipul postat pe site-ul ei a dat lovitura si a atras o multime de vizualizari, a ales sa renunte la studii si sa se concentreze exclusiv pe o cariera in acest domeniu. "La inceput, parintii si prietenii ma judecau, dar acum se bucura cand vad ca imi permit sa imi cumpar singura o masina", a mentionat tanara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro