Tanara considerata cea mai frumoasa angajata de la McDonald's: clientii dau navala, dar managerul nu este multumit

Tanara considerata cea mai frumoasa angajata de la McDonald's: clientii dau navala, dar managerul nu este multumit

FOTO Daily Mail Pe de alta parte, fotografiile postate de tanara pe contul de Instagram dovedesc faptul ca este frumoasa in mod natural si ca imaginile nu au fost modificate.

acum 94 luni (18 Aug 2015)

Numai pe Instagram, tanara cu trasaturi de papusa a strans 30.000 de admiratori, iar un blogger a facut-o celebra la nivel international dupa ce a distribuit mai multe fotografii in care apare aceasta. Intrigati de felul in care arata, uimiti mai ales de ochii mari ai fetei, unii suspecteaza ca fotografiile au fost modificate si ca nu este posibil sa existe o fata cu astfel de trasaturi.

FOTO Daily Mail

Pe de alta parte, fotografiile postate de tanara pe contul de Instagram dovedesc faptul ca este frumoasa in mod natural si ca imaginile nu au fost modificate.

FOTO Daily Mail

Desi s-ar putea crede ca seful angajatei este incantat de popularitatea de care se bucura aceasta, managerul a declarat pentru site-ul Rocket News ca, din contra, faima tinerei nu face decat sa incurce afacerile. Din spusele acestuia, cei mai multi clienti vin sa stea de vorba cu Hsu Wei-han si sa faca poze cu ea, dar nu si ca sa cumpere ceva. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro