Tanara care a castigat concursul foto National Geographic: "Romania, acesta este doar inceputul"

Tanara care a castigat concursul foto National Geographic:

FOTO FACEBOOK Alecsandra Raluca Dragoi Photography "Am castigat Sony Awards cu o imagine similara si acea imagine a avut un impact foarte mare pentru mine din punct de vedere fotografic, din punct de vedere a carierei si a fotografiei, pentru ca m-a ambitionat sa continui acest proiect al traditiilor.

acum 77 luni (15 Feb 2015)

Alecsandra a reusit sa aduca numele Romaniei pe buzele tuturor dupa ce a realizat o fotografie spectaculoasa care i-a impresionat pe cei de la revista National Geographic Traveller.

Tanara a castigat locul intai la categoria "Oameni" a concursului organizat de National Geographic Traveller, ajungand in finala competitiei. "Baiatul din imagine vine inspre privitor cu o putere incredibila, mai ales prin privire, ceea ce m-a fascinat foarte mult si m-a facut sa aleg in particular aceasta imagine", a spus fotografa.

Aceasta este fotografia realizata de Alecsandra care i-a cucerit pe britanici FOTO Facebook

FOTO FACEBOOK Alecsandra Raluca Dragoi Photography

Ieri, tanara care era deja in final a anuntat pe pagina sa de Facebook ca a castigat locul intai.

"Fotograful Simon Stafford tocmai a anuntat ca eu sunt castigatoarea concursului de fotografie National Geographic Traveller 2015.

In urma cu trei ani, tanara fotografa a castigat Sony Awards, un alt concurs celebru, cu o fotografie facuta la un festival de iarna din judetul Botosani.

FOTO FACEBOOK Alecsandra Raluca Dragoi Photography

"Am castigat Sony Awards cu o imagine similara si acea imagine a avut un impact foarte mare pentru mine din punct de vedere fotografic, din punct de vedere a carierei si a fotografiei, pentru ca m-a ambitionat sa continui acest proiect al traditiilor.

Fata locuieste in Londra, unde studiaza fotojurnalismul, dar vine cat poate de des in Romania pentru a realiza fotografii spectaculoase.

"Voi continua cu traditiile in general si cu oamenii care sunt traditionali, autentici si au ceva special, ceea ce ne diferentiaza foarte mult de Europa de Vest. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro